Hvordan til at designe kylling Nesting kasser

June 21

Hvordan til at designe kylling Nesting kasser

At holde høns kan kræve betydelig tid og tålmodighed, før æglægning kan begynde. Heldigvis, de fleste høns er ikke særdeles kræsne omkring deres valg i redepladser, og der er ingen grund til at investere penge i at købe dyre redekasser fra kommercielle udbydere. Designe din egen redekasser ret hjemme kræver blot lidt forskning i det layout, der fungerer bedst for dig, og nogle kendskab til hvad kyllingerne vil være på udkig.

Instruktioner

•Indstil hvor mange kyllinger, du planlægger at holde, og typen af æglæggende høne der vil virke bedst for dig. Der er over et dusin almindeligt tilgængelige kylling arter, og forskelle i størrelse og temperament kan påvirke din reden boks design. Planlægger at bruge en kasse til hver to til fire høns.

•Kontrollér, at de redekasser er en passende størrelse for dine høns. For gennemsnitlige høner, skal bokse være mindst 12 inches kvadratisk, eller store nok til at tillade hønen at stå og vende komfortabelt i reden uden tramper sine æg.

•Fastsætte kasser, der vil give dig adgang til reden for rengøring, kontrollere hønsene og fjerne æg. Åbninger skal være stort nok til nemt at rumme dig, mens du er ved at nå i til æggene, og kasser skal garanteres inden for coop på en måde, der tillader dig at se fuglene uden at forstyrre dem; denne måde, du kan holde øje med sygdom eller tilskadekomst skal en høne beslutter at skjule i sin redekasse.

•Vælg materialer, der kan rengøres nemt og helst tillader ikke bakterier eller parasitter til let kolonisere. Mens træ er en populær materiale, det er både vanskeligt at holde rene, og giver masser af steder for mider og andre uønskede værter til at dvæle. Plastkasser eller -kasser er meget lettere at rense og tørre ren. I en knivspids, kan træ sealer eller en frakke af ikke-giftige maling gøre træ redekasser mere funktionel.

•Consider ud af de almindelige eller regenereret elementer, når designe redekasser, som plastic mælk kasser, opbevaring totes eller endda fem gallon plastic spande, skåret i halve og lagt på deres sider. Selv gamle kæledyr luftfartsselskaber kan repurposed i redekasser, og er ofte tilgængelige på sparsommelighed butikker og garage salg.

•Sæt redekasser i kylling coop et sted væk fra jorden, men ikke højere end kyllinger natten raste placering. Dette vil gøre kyllingerne føler sig sikker nok til at bruge deres nye kasser, men holde dem fra at vælge at sove i rederne natten over.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com