Hvordan til at designe landskaber gratis Online

August 18

Hvordan til at designe landskaber gratis Online

En veldesignet landskab føjer bremse appel til dit hjem. Din landskab bør omfatte de funktioner, du ønsker, men afgøre, hvor de skal gå inden du tænder din første shovelful af snavs er vigtigt. Haven planlægning software tillader dig at landskabet din værftet uden picking up en rake eller få snavs under dine negle. Ternet papir, en blyant og et kompas er pålidelige, lavteknologiske metoder til at designe landskaber, men de ikke tilbyde 3D-visninger eller forberede du indkøbslister. Besøg disse websteder for at designe landskaber gratis online.

Instruktioner

•Indlæs virtuelle haven Designer for gratis eller bruge det online. Du skal have Shockwave installeret, som du kan få gratis fra Adobe. Opret din egen have, bruge en skabelon eller redigere en af webstedets eksisterende haver. Se din landskab i 3D. Du kan gemme dine haven og udskrive lister over planter du har brug for din nye landskab.

•Fastsætte din landskab plan en have fra bedre boliger og haver online. Dette program kræver du at registrere før du bruger den. Vær omhyggelig med at fravælge alle de tilbud og nyhedsbreve BHG vælger for dig. Træk og slip 150 planter og funktioner Plan byder på en have. Der er masser af gratis planer herunder vand og container haver.

•Brug Garden Planner online eller download gratis prøveversion. Du kan trække og slippe planter, bygninger og landskabselementer som hegn og mure. Der er ingen spare funktion og nogle af de andre funktioner er deaktiveret i den gratis version.

•Fastsætte et dæk til din landskab online gratis på Bob Vila dæk Designer. Den trinvise planner lader dig vælge træsorter, størrelse, trapper og gelændere og derefter viser en 3-D model af dækket og en printbar rapport, der indeholder alle de oplysninger, du skal bygge dækket.

•Climb indlæringskurve med Google Sketchup. Bruge Sketchup til at gøre 3D-modeller af noget herunder landskaber. Du kan se dit projekt fra forskellige vinkler, tilføje et uendeligt antal funktioner og gemme og udskrive dit projekt. SketchUp er et gratis download.

•Import et billede af din værftet og træk og slip elementer ind i det fra Showoffs gratis haven design og landskabspleje download. Programmet er let at bruge, men nogle af funktionerne er deaktiveret i den gratis version.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com