Hvordan til at designe Metal vindue markiser

December 10

Hvordan til at designe Metal vindue markiser

Metal vindue markiser skygge solrige Vinduer om sommeren og reducere varme gevinst inde i huset. Folk vælge ofte metal solsejl hvis de bor i et område, tørre og blæsende. Stof markiser holde ikke op så godt i disse betingelser, så det ofte fornuftigt at installere noget mere permanent. Når du udformer markiser altid overveje dit hjems arkitektoniske stil, få inspiration og ideer, der vil gøre markiser ser godt ud.

Instruktioner

•Measure af vinduets bredde. Overfør måling til 1/4-inch millimeterpapir. Måle højden af vinduet og området over vinduet. En del af design-Centre på hvordan der kan monteres på verandaen. Tegne en front elevation af dit vindue og det omkringliggende område. En front højde er en straight-on, to-dimensionelle tegning, som om du kigger direkte på væggen.

•Tag en front fotografi af huset. Prøv at tage et billede med kamera linse niveau med toppen af vinduet. Stå tilbage og tage et bredere billede, der indfanger hele forsiden af huset. Tag dine fotos til en fotokopimaskine butik at have dem forstørret og A3-papir.

•Fastsætte solsejl til at passe med arkitekturen i huset. Hvis du har en Mission stil hus, se på figurer af arkitektur for designideer. En afrundet vindue kan blive gentaget med en afrundet metal fortelt. Moderne arkitektur vil se godt ud med geometriske figurer såsom trekanter. En vestlig stil hjem kan se godt ud med en mere rustik rå kant på metal og udskæring designelementer såsom stjerner eller andre symboler.

•Draw eksempler på dine ideer på kalkerpapir tapede over din front højde og din udvidede vindue fotokopi. Prøv markiser i forskellige størrelser, former og højder. Overveje at tilknytte fortelt med forskellige fastener designs såsom trekantede vinklet metal, U-formet metal kommende lige ud fra den ydervæg eller buede metal, der synes at kop øverst i vinduet.

•Draw dit bedste designs i skala over din front højde. Laver en prøve af markise ud af pap og holde det på plads på dit hjem. Du kan opdage at forteltet vil være for lav og blokere en visning, eller det kan være vinklet forkert og ikke giver nok skygge. Altid vinkel din struktur så regnvand løber væk fra huset.

Tips & advarsler

  • Metal butikker vil være glade for at fremstille og installere dit design for dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com