Hvordan til at designe mit eget køkken gitter

September 5

Køkkenet er et af de vigtigste rum i et hus. For de fleste familier, er mindst ét måltid om dagen tilberedt i køkkenet. Hvis køkkenet har et fornuftigt layout, er måltider og oprydning meget lettere. Med en ineffektiv layout, vil ingen ønsker at arbejde i køkkenet. Et godt køkken starter med udformningen af området. Du kan nemt designe et køkken gitter til at hjælpe med at planlægge placering af udstyr i køkkenet for at maksimere effektiviteten.

Instruktioner

•Measure dimensionerne af dit køkken, enten det, du i øjeblikket har en remodel eller dimensioner i en fremtidig køkken. Tegne omridset af køkkenet til at skalere på millimeterpapir. Fire graf firkanter normalt svarer en fod.

•Draw gitteret køkken baseret på arbejdscenter konceptet. Dette begreb er, at hver specifikke område i køkkenet har en udpeget formål. Almindelige arbejdscentre er madlavning, oprydning og forberedelse.

•Indstil hvilke varer du ønsker i hver arbejde center. Byens rengøring bør indeholde en opvaskemaskine, en håndvask og en overflade til tørring af sarte retter. Parabol opbevaring bør også være placeret i byens oprydning. Byens madlavning bør omfatte en komfur, ovn og en tæller for markedsføringen af mad. Opbevaring til køkkenredskaber kan også gå i byens madlavning. Kan du en mikrobølgeovn i byens madlavning. Prep-center bør omfatte en stor counter område, vask opbevaring til madlavning og bagning elementer og pantry. En skraldespand bør gå i byens prep.

•Consider placering af centrene. Denne placering vil variere med dimensionerne af dit køkken, men byens oprydning skal være adskilt fra byens madlavning, mens byens prep kan være placeret mellem de madlavning og rengøring Centre.

•Consider placering af døren i køkken layout. Du har så få trin som muligt, når du arbejder i køkkenet. Et godt layout ser nogenlunde sådan her: køleskabet er lige ved siden af døren, en vask er ved siden af køleskabet, en stor counter er tæt på vasken, brændeovnen er ved siden af tælleren, en lille counter er på anden siden af komfuret og at counter er tættest på køkkenbordet.

•Brug arbejde trekant test til at bestemme effektiviteten af gitteret køkken. Hvert arbejdscenter - inklusive komfur, køleskab og vask - lige så placeres fra hver anden, ideelt i trekant opstilling. Dette forhindrer tilbageskridt og giver også mulighed for flere folk til at arbejde i det samme rum ad gangen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com