Hvordan til at designe mit eget værelse med tilbehør & sengetøj kan vælges

September 13

Hvordan til at designe mit eget værelse med tilbehør & sengetøj kan vælges

Hvis du er desperat for at opdatere dit soveværelse design men ikke har tid eller penge til at gennemføre en komplet makeover, investere i nye sengetøj og tilbehør til at opnå et nyt look. Sengen er omdrejningspunktet for rummet og normalt det største stykke af møbler, den rigtige strøelse kan gøre en stor forskel. Tilbehør såsom lamper, spejle, kunstværker og smykker er den perfekte måde at tilføje din personlighed til rummet.

Instruktioner

•Pick et farveskema til dit værelse; farve har en enorm indflydelse på udseendet af et rum og kan påvirke dit humør. For eksempel, repræsenterer lyse røde og lyserøde farver en sjov, munter rum, mens dæmpede nuancer af disse samme farver vises romantiske og feminine. Hvide, cremer og andre neutrale farver er beroligende og kan bruges til at supplere en bred vifte af dybere farver. Hvis du holder din eksisterende vægfarve, gulvbelægning og møbler, sikre, at din farveskema supplerer dem.

•IDENTIFY et tema til dit værelse. Vælg en der passer til din personlighed, og at du vil ikke blive trætte af hurtigt. Klassiske temaer omfatter blomster, stjerner og havet.

•Visit sengetøj butikker for at købe dit sengetøj. Holde din valgte farveskema og tema i tankerne, når du foretager dit valg. Køb sengetøj, der vil gøre dit værelse komfortable; bløde og hyggelige elementer såsom velvet puder og chenille sengetæpper vil hjælpe dig med at oprette et afslappende miljø.

•Purchase tilbehør, der supplerer din indretning. Hvis dit tema er blomster og dit farveskema er lyserød, for eksempel, kigge efter en lampe skygge eller væg kunst mønstrede med lyserøde roser. Lad ikke dit tema overtage hele rummet, men; Hvis du har mønstrede sengetøj, investere i en almindelig, farvede lampeskærm og område tæppe. Undgå genstande, der er stimulerende og distraherende eller gøre rummet ser rodet og rodet.

•Arrange de nye tilbehør i dit værelse. Eksperimentere med forskellige arrangementer indtil du er tilfreds med resultatet.

Tips & advarsler

  • Opret dit look i etaper i stedet for at vælge alle dine nye tilbehør og strøelse i en shoppingtur. Køb kun essentials først, som dit sengetøj og puder. Live med de nye elementer i et par dage for at sikre du er tilfreds med din farvevalg og tema. Derefter lag udseende ved at tilføje nye objekter gradvist for at skabe en sammenhængende, naturlige design.
  • Læs interiør designmagasiner og kigge på interiør design hjemmesider for inspiration.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com