Hvordan til at designe møbler i et Familieværelse med hjørne pejs

September 25

Hvordan til at designe møbler i et Familieværelse med hjørne pejs

Mens alle rum i dit hjem kan præsentere en udfordring, når det kommer til at arrangere dine møbler, kan arbejder omkring et sæt objekt være en vanskelig opgave. Pejs, især kan føles som en lagringsområdet byrde for udsmykning, især hvis det stikker ud på alle. Hvis du har brug at designe møbler i et Familieværelse med hjørne pejs, vil du ønsker et par tips til at gøre dit værelse ser indbydende og åbne snarere end isolerede eller akavet.

Instruktioner

•Tag alt fra rummet, men et par store centrale stykker af møbler. Du ønsker polstrede sofaer, stole og store osmannerne at bo, men rydde alt andet, medmindre det er for tunge eller tung at løfte.

•Anbring dit møbler til at oprette et opholdsområde ved at tænke på pejsen som en anden plads i rummet, hvilket gør det nemt at komme til og i åben udsigt over de andre pladser. Hvis du har en pejs, vil du ønsker at sikre det er foran pejsen, så du ved præcis hvor meget clearance du har omkring det.

•Opret en intim indsamling område ved at placere en stol på hver side af pejsen, mod begge vægge det er rørende. Placer en sofa i en vinkel, der vender mod stolene og en pejs. Hvis det er akavet, stadig efterlade sofaen står i, men slå den til at køre parallelt med blot én af de pejs vægge.

•Kontrollér rummet føler åben ved at angive det største stykke af møbler langs en af pejs vægge hvor det vil stå over for hovedindgangen i rummet. Forlade stolene til float åbent til at stå over pejsen, men med plads nok til at gå mellem dem.

•Tilføj sofabord, end tabeller eller andre stykker af møbler til rummet for at supplere placering valg for din opholdsområde. Følg disse stykker med nogen lamper eller store planter. Må ikke overcrowd plads, men, bare for at holde et sæt af møbler sammen.

•Build op udseendet af rummet ved at tilføje teksturer i form af smide puder, gardiner, Plaider og lignende tæpper. Et stort kunstværk kan hang eller vises over pejsen hen til nøjere forøge omdrejningspunkt i rummet, så længe det tager cirka to tredjedele af de tilgængelige vægplads, ellers kan synes for lille.

Tips & advarsler

  • Lege med dit værelse layout på papir først hvis du arbejder alene eller dine møbler er tunge. Dette bør give dig en forsmag på værelset uden at løfte en finger.
  • Snarere end at forsøge at gøre en stor plads arbejde, kan du finde det lettere at bryde rummet op i mindre nook-lignende områder med pejs at være bare en del af en lille krog.
  • Når som helst du omarrangere møbler ønsker du at være sikker på ikke at blokere trafikmønstre i rummet. Hvis din hjørne pejs er lige ved siden af en dør på den ene side, så skal du være sikker på at bringe møbler i tættere på, eller skubbe den væk nok at du ikke blokerer vejen fører til døren.
  • Altid opbevare brandfarlige emner langt nok væk fra pejsen, du ikke opretter en brandfare ud af din familie værelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com