Hvordan til at designe moderne irsk huse

August 14

Hvordan til at designe moderne irsk huse

Moderne irske arkitektur omfatter et bredt spektrum af teknikker og stilarter. I kommercielle design ses slanke, moderne former ofte, som de er i hele den vestlige verden. Tilsvarende indenlandske arkitektur har tendens til at understrege geometriske former og industrielle materialer, kendetegnende for moderne arkitektur på verdensplan. Specifikt, men udmærker irske arkitektur sig ved sin omfavnelse af traditionelle former. I de seneste hjem design er den robuste sten sommerhus irske Lore sandsynligt findes indarbejdet i de rum-alder fantasy, der moderne arkitektur fremkalder.

Instruktioner

Hvordan til at designe moderne irsk huse

•Den første trin at designe dit eget moderne irske hus til søger inspiration fra forskellige kilder. Tjek bøger fra dit lokale bibliotek eller søge på nettet for at få en bedre idé om særlige tendenser i irske residential arkitektur.

•Next, beslutte, hvilke særlige funktioner du ønsker at indarbejde i dit design. Måske er du en fan af den rektangulære struktur, der dominerer Balleymahon House. Sørg for at tage noter af hvad du vil mest gerne inkludere i dit hjem design.

•Brug graf papir og en blyant skitse din oprindelige ideer. Træffe beslutning om en skala og forbliver konsistente, når du arbejder på dit design. Husk at medtage de funktioner, der er vigtigst for dig, men bo praktiske. Du elsker den rektangulære form drøftet i forrige trin, men vil at geometri forhindrer dig i at tilføje ekstra soveværelser, hvis du har brug for dem? Beslutte, hvad dine prioriteter er så hurtigt som muligt.

•Endelig, rådføre sig med en arkitekt eller hus byggeri agentur. De vil bringe den nødvendige ekspertise til at gøre din drøm irske hjem til en realitet.

Tips & advarsler

  • Husk dit budget på under hele processen. Det vil hjælpe dig forblive realistisk i dine mål og forhindre skuffelse senere.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com