Hvordan til at designe moderne møbler

March 7

Moderne er et begreb, der ikke er let at definere; mennesker, der bor i en given periode kan definere deres gange som "moderne." Generelt, moderne indretning afspejler aktuelle trends og husker ikke forbi design motiver. Dog som Wucius Wong forklarer i principper for to-dimensionelle Design, "den godt udformet stol ikke kun har et tiltalende ydre fremtoning, men står fast på jorden og giver tilstrækkelig komfort for uanset hvem der sidder på det." Moderne møbler bør fylde et rum med energigivende nye designideer og også give funktion svarende til traditionelle design.

Instruktioner

Moderne møbeldesign

•Der på skabe slanke design. Rammer af moderne møbler er lavet af glat materialer med lidt tekstur. Bruge metal, plast og skoven med glat finish.

•Vælg simple former uden udsmykning. Kræsne designelementer som curlicues og fleur de lys er upassende i moderne design.

•Find nye tekstiler. Nye stof valg der konstant dukker op for polstring. Nylige innovationer omfatter udvikling af naturlige stoffer lavet af fibre som bambus og industrielle nyskabelser som et nyt stof, der bruger nanoteknologi til "aldrig bliver våd." (Se ressourcer.)

Dyrknings nye farve tendenser. Abonner på farve tjenester som Pantone (Se ressourcer.) til at finde ud af om nye farvepaletter. Læs high-end kvinder modemagasiner som W (Se ressourcer.). Nyt interiør design paletter ses ofte omkring 18 måneder forud i beklædning.

•Look til horisonten af teknologi til inspiration; tyve år siden var der ikke behov for en iPod-dockingstation eller en laptop-venlige reception.

•Brug øko-bevidste materialer, som er attraktive for dagens grønne forbrugere. Vælg woods certificeret af Forest Stewardship Council, forbindelser og finish, der ikke udelader flygtige organiske forbindelser (VOC), naturlige stoffer, der ikke indeholder polyvinylchlorid (PVC), og indarbejde genanvendt glas og metaller så vidt muligt.

•Transform et traditionelt stykke til en moderne ved at fjerne dets udsmyknings, male det i en fed ny farve eller betrækket det med en dynamisk grafisk stof.

Tips & advarsler

  • Lær om alle design perioder at forstå grundlaget for moderne design.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com