Hvordan til at designe og plante en hængende plante kurv

December 28

Hvordan til at designe og plante en hængende plante kurv

Hængende kurve bringe haven til terrassen i sommermånederne. De lyse blomster tilføje farve og tiltrækker sommerfugle og kolibrier til kurve, tilføjer endnu mere interesse for oprettelsen. Selv en lille kurv af morgenfruer ændrer udseendet af en ellers kedelig indstilling. Du kan designe og plante en hængende plante kurv med næsten enhver af blomsterne anvendes normalt i dine blomsterbede. En kombination af vegetation og blomsterplanter blander godt for en tiltalende udseende.

Instruktioner

•Vælg den kurv, du vil bruge til hængende kurv arrangement. Overveje vægten af den færdige kurv, når de skal vælge mellem træ, wire eller plastbeholdere.

•Vælg en bred vifte af blomster, der supplerer hinanden og også kræve den samme type af vækstbetingelser. Tørke-tolerante planter, såsom morgenfrue, kan ikke gøre godt med høj vedligeholdelse planter, såsom petunias. Du kan også blande brogede blade med blomstrende planter, der kræver den samme vedligeholdelse.

•Line trådkurve med fugtig sphagnum mos eller købe en pre-dannet liner. For andre typer af kurve, skal du oprette dræning ved at tilføje en 2-tommer lag af ært grus i bunden af kurven.

•Mix pottemuld med en langsom frigivelse gødning, ifølge gødning pakke retninger. Tilsætning af goedningen holder planterne fodret i vækstsæsonen. Potteplanter kan ikke samle næringsstoffer som haveplanter.

•Fyld kurv med potning jord blandingen. Arranger de planter og blomster med høje planter i de midterste og efterfølgende planter langs kanten. Holde i betragtning, at planterne vil fylde kurven som de vokser, så undgå over fortrængning planterne.

•Kapacitet planterne grundigt. Container planter har brug for mere vand end haven-dyrkede planter, fordi gryder tørre ud hurtigt. I hele vækstsæsonen, deadhead de brugte blomstrer for at holde den hængende kurv ser pæn og fuld af blomster.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com