Hvordan til at designe omkring en gennemskåret

December 13

Sektionsopdelte sofaer tilbyder rigelig og komfortable siddepladser i en stue eller alrum. Fås i læder eller møbelstoffer og en bred vifte af stilarter, disse er et populært valg for casual opholdsstuer. De kan imidlertid være vanskeligt at designe et rum omkring, da de ikke egner sig til traditionelt indrettede møbelarrangementer. Arbejde med din tværsnit til at skabe en behagelig, indbydende og funktionelle familie plads.

Instruktioner

Hvordan til at designe omkring en gennemskåret

•Vælg den lige Sektional sofa til dit space. Kigge efter en tilpasselig tværsnit for den mest alsidighed i dit værelse. Vælg en sektionsopdelt sofa, der svarer til størrelse, omfang og stil af din stue eller alrum.

•Draw plads på millimeterpapir, arbejdet til målestoksforhold. Omfatte vinduer, døre og enhver fast inventar i rummet.

•Sketch ud og farve hvert stykke af din sectional sofa på et andet ark millimeterpapir. Gør det samme for nogen andre møbler stykker, der vil være i rum med tværsnit.

•Arrange papir møbler stykker på dit værelse layout til at bestemme, hvor du skal placere din sectional sofa. Skabe et knudepunkt ligesom en pejs, mediecenter eller billedet vinduet og Placer tværsnit til ansigt denne omdrejningspunkt.

•Sæt din møbler, herunder tværsnit, i stilling i din stue eller alrum. Brug din graf papirmodel til at arrangere dine møbler og spare tid og kræfter.

•Anchor din sectional møbler arrangement med en over-sized sofabord, osmanniske eller et stort tæppe. Føje farve til en neutral-farvet tværsnit med puder, kaster, illustrationer og hjem tilbehør. Bruge neutrale farver til at designe omkring et tværsnit, der er i en fed farve som rød eller lilla.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en modulære tværsnit i et lille rum, overveje at fjerne et afsnit eller placere det andetsteds for en bedre pasform og gøre det lettere at design omkring tværsnit.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com