Hvordan til at designe omkring et skrivebord i et hjørne

October 15

Du har proppet et rum med møbler og beslutte, at det eneste sted, der er egnet til et skrivebord i et af rummets hjørner. Hjørne skrivebord præsentere en design challenge, men de er ikke deal breakers i hjem design. Arbejde omkring et hjørne skrivebord kræver lidt kreativitet og læring at se ud over de to kedelige vægge danner at hjørne. Begynde envisioning hvordan til at designe omkring et hjørne skrivebord ved at blive en elev af opfindsomme møbler og kreative værelsesdesigns, at indarbejde hjørne skrivebord.

Instruktioner

Forpakket hjørne skrivebord eller hyre nogen til at installere den. Hjørne skriveborde kommer i en bred vifte af stilarter og kan tilknyttes andre stykker af møbler som en reol, der strækker sig til væggene på højre og venstre. Tal Siegmann har en brugerdefineret stykke på sin hjemmeside. Med en flot reception, reoler og kabinet, der udvider på to vægge, er dette møbel meget mere end blot et hjørne skrivebord. Når et hjørne skrivebord bliver et væg centerpiece vil det virke mere som en forsætlig designelement i stedet for en enlig kid stående i et hjørne.

•Flyt dit skrivebord i nærheden af et vindue og installere elementer omkring bordet. København møbler tilbyder et eksempel på et hjørne skrivebord, der ekspanderer i en reol til venstre og ind i et vindue til højre. Placere et hjørne skrivebord i nærheden af et vindue giver dig mulighed at indarbejde vinduet som et designelement. Vinduet accenter arbejdsplads.

•Fyld friarealer med "funktion." De tomme vægge omkring hjørne skrivebord skal ikke bo på måde. Fyld dem med fotografier, kunst arbejde eller et stort, kunstnerkvarteret ur. Overveje en potteplanter træ eller en farverig lampe. Oprette højde og visuel interesse i de åbne rum omkring og over hjørne skrivebord. Dette vil hjælpe de besøgende til rummet at se hjørne plads som en væske, interessant komponent i stedet for bare et hjørne skrivebord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com