Hvordan til at designe omkring lædermøbler

March 23

Hvordan til at designe omkring lædermøbler

Mens mange mennesker nyde udseendet og fornemmelsen af lædermøbler, dens størrelse og farve kan også gøre idéen om udsmykning omkring det straks begrænsning. For at designe omkring lædermøbler du skal tage hensyn til de farver, du ønsker at se i rummet, teksturer du vil medtage, og hvad slags tilbehør du vil have vist. Når du arbejder, bør lædermøbler blive mere bare en del af rummet snarere end det centrale fokus.

Instruktioner

•Vælg tre til fem vigtigste farver du vil gerne bruge i rummet, der omfatter farven på din læder. Typisk kan varme nuancer af beige eller sunburst orange bruges med blues for værelser med mørke brune læder, mens pop af farve og hvidt arbejde godt med sort læder. Lys tan læder kan bruges til at trække off en romantisk smarte look med rose, hvide og sage.

•Paint dine vægge og loft med en af lysere farver i din palet finder du læder til at være mørkt eller ligne det vejer rummet. Brug en lys nuance af en farve i stedet for almindelig hvid, give plads stil mens lysere det. En mørkere vægfarve er velegnet til lettere læder.

•Vælg og spredt ud en område tæppe, der inkorporerer farven af læder i design. For mørkere eller stærkere farver som rød lædersofa, vælge et tæppe, der kun har antydninger af samme farve rød, snarere end en, der er domineret af den farve, der er allerede fremtrædende i rummet. Lysere farver af lædermøbler kan drage fordel af mørkere tæpper til at forankre dem i rummet. Vælg et tæppe mønster der passer til stemningen i rummet, fra afslappet til formel.

•Vælge et stof eller en linje af tekstiler, der gør brug af din farvepalet skal gardiner eller omhæng af værelset samt smide puder eller duge. Lad dit stof mønstre tilføje stil til rummet ved hjælp af et stof med geometriske figurer, åben, flyder mønstre eller en symmetrisk, sofistikeret mønster der passer til din stil.

•Tilføj teksturer til rummet ud over det glatte look af læder af herunder kurve, lamper udskåret eller støbt med tunge detaljer eller meget dekorative billede rammer til billeder eller kunst. Teksturen kan føjes til lædersofaer eller stole med tæpper, såsom et stærkt vævet tekstureret tæppe eller et faux, fuzzy fur tæppe.

•Tilføj store potteplanter til rummet enten bag store møbler, hvor de vil vise ovenfor, eller foran et vindue eller et mørkt hjørne. Vælge planter, der er arkitektonisk stil til bladform, som sorter af palmer og bregner, tilføje ekstra detalje og interesse til værelse lædermøbler.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt placere stykker af skulptur enten på et sofabord eller reol til at tilføje flere elementer af interesse til rummet og fremme idéen at lædermøbler ikke er Hovedattraktionen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com