Hvordan til at designe, opbygge & installere japanske skærme

July 16

Hvordan til at designe, opbygge & installere japanske skærme

Japanske skærme eller shoji, er en smagfuld dekoration, der ses i husene omkring landet. Disse skærme er ikke let at lave, men de er værd tid i design, konstruktion og installation. Disse smukke skærme kan gøre et hjem indbydende, intim og fredeligt uden at forstyrre design af værelserne, hvor de er placeret.

Instruktioner

•Measure den plads, hvor skærmen er nødvendig. Shoji skærme kan gøres til skydedøre, skabslåger eller endda fritstående skærme. Det rum, hvor skærmen er placeres skal måles for at sikre, at det vil passe området. Brug et målebånd og nedskrive længde og højde i inches.

•Draw dit design. Dette design bør omfatte den foretrukne størrelse af rispapir firkanter, typen af træ og farve af træ. Træsort, farve og tekstur vil ændre den ultimative udseende af skærmbilledet shoji.

•Klippe træ. Traditionelle shoji skærme vil blive foretaget med hule bambus, men andre letvægts træsorter kan bruges til at passe andre designs. Rammen skal måle til de målinger, der tidligere blev taget så at skærmen vil passe. Den ydre ramme bør have stykker af træ der er ca 1-2 inches lang. Strimler af træ, der udgør den indvendige design bør måles og fastgjort til rammen ved hjælp af trælim. Typisk, disse mindre rammer vil danne firkanter, der er nøjagtig samme størrelse.

•Klippe rispapir til passende firkant størrelser. De fleste shoji skærme vil have firkanter, der er omkring 4 inches af 4 inches, men de nøjagtige målinger vil variere baseret på den foretrukne design.

•Sæt rispapir med ris lim. Spray lim med vand, dug det let, og derefter placere rispapir på limen. Bruge en føntørrer til at tørre området. Papiret vil blive tilknyttet træ, når det tørrer.

•Tilføj elementerne, der kræves for at installere skærmen. En skærm til en glidende dør skal have skydere tilføjet til bunden. Skærmen, der er fritstående skal to flere skærme fastgjort med bevægelige stykker, således at det kan bøje og foldes. De særlige træk vil variere på projektet, men de fleste skærme vil ikke brug for mere end et par stykker.

•Installer skærmen. En fritstående skærm skal simpelthen være anbragt på den ønskede placering. Den typiske glidende skærm vil vinkles, således at skydere øverst på skærmbilledet passer ind i de passende skydere på døren og derefter skubbet på plads og vinklet således at bunden skydere vedhæfte til bunden. Når de øverste og nederste skydere er begge i, skal den glide let. Hvis det ikke glider, fjerne skærmen og prøve igen; fravær af glidende betyder som regel, at mærkerne ikke placeret korrekt.

Tips & advarsler

  • Maling eller træ pletter kan anvendes på træ. Maling og træ pletter bør tilføjet og tørres, inden rispapir er tilføjet til skærmen.
  • De fleste skove skal være slebet. Bambus bør ikke slibes, men andre træsorter skal være slebet langs kornet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com