Hvordan til at designe & opbygger en Home Theater

December 12

Hvordan til at designe & opbygger en Home Theater

Det plejede at være, at kun berømtheder og de meget rige havde råd til at have hjem teatre, men nu flere boligejere end nogensinde afsætter plads i deres hjem så de kan deltage i sjovt. En hjemmebiograf er mere end bare et TV eller en film visningsområde, skaber det en oplevelse for din familie og gæster. For at optimere din hjemmebiograf, bør du omhyggeligt planlægge placering, belysning, akustik og installation.

Instruktioner

•Measure dit værelse og trække det på millimeterpapir. Også måle dit eksisterende eller ønskede hjemmebiograf møbler og tilbehør, tegne og skære det ud i et andet ark millimeterpapir. Placer papir møbler på værelset, så du ved, hvad der passer og hvad der skal blive nedprioriteret eller på anden måde ændres. Vær sikker på at mærke på dit ark hvor stikkontakter er.

•Optimize plads til ideel visning og akustiske egenskaber. Hvide vægge skulle være malet en mørkere farve og mørke gardiner føjet til windows til at reducere ambient og naturligt lys. Hvis du har træ eller cement gulve, fastsætte tæpper eller har området gulvtæppe for at reducere lyden refleksion. Hvis du har døre til rum, skal de sørge for en dør, det er muligt at lukke dem.

Hæng din flat screen TV i øjenhøjde for en person sidder på et opholdsområde foran dem. Lyden system bør også niveau med siddende seerne, hvis det ikke er det, sætte dem på platforme på forsiden og/eller sider af værelserne. Hvis du ikke har meget erfaring med audiovisuelt udstyr, leje en teknisk optimizer, der kan tilslutte alt op for dig. Skjule ledninger eller line det ud for væggen.

•Furnish værelse med komfortable siddepladser, placeret højst 15 til 20 fod fra skærmen. Fjerne glasborde eller frysere, der kunne tilføje til skærmen refleksioner. Højttalerne placeres på 45 graders vinkler fra siddepladser til optimal lydkvalitet. Dekorere for at påberåbe sig din egen personlighed med elementer såsom indrammet filmplakater eller en popcorn gør stå. Læn dig tilbage og nyde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com