Hvordan til at designe planer for en færdige kælder

July 3

Hvordan til at designe planer for en færdige kælder

En færdige kælder kan tilføje en masse værdi til et hjem. Denne fordobler potentielt det anvendelige areal af et hjem, at skabe en mere komfortable levende situation for boligejeren. Designe planer for en færdige kælder er en temmelig simpel proces, når du har alle de nødvendige målinger. Når du udformer en færdige kælder, huske på, at der er allerede nogle allerede eksisterende strukturer, der kan være afspærret eller indarbejdet i dit design.

Instruktioner

•Start ved at lave en liste på skitse papir værelser du vil medtage i dette rum, og hvordan du gerne værelser til at fungere. Skriv om du ønsker en stor plads til underholdende, en multi-purpose værelse eller værelser, gæst kvartaler og andre ideer, du har.

•Kontrollér en ru tegning af din kælder på skitse papir. Tegne en linje for hver indvendige væg til at få en idé, hvor alle vægge vil være, som du skal bruge for at udarbejde rummet senere.

•Measure af eksisterende vægge i ufærdig kælderen. Nedskrive målingerne på skitse papiret langs den tilsvarende vægsektion. Vær sikker på at omfatte lokationer for vandet linjer, elektriske kasser og enhver permanente strukturer i kælderen. Omfatte windows og trappe placeringer og bredde målinger; nøjagtige højder er ikke behov for på dette punkt som du ikke opretter en tre dimensionelle opfattelse eller en sideudsigt over pladsen.

•Draft vægge i kælderen på en 24 x 36 tommer tegning papir. Brug den arkitektoniske skala til at tegne vægge og vinduer netop på den tegning papir på skalæn 1/4 tommer. Vælg siden af den arkitektoniske skala, der siger "1/4 tommer skala" og bruge dette som en retningslinje.

•Draft steder for vand linjer, elektriske ledninger og kasser, permanente strukturer såsom vandtanke, ovne og trapper ved hjælp af den arkitektoniske skala for at udarbejde hvert element i skala med kontur udkast. Omfatte hvert enkelt element i kælderen, der ikke vil blive ændret, da dit design vil arbejde omkring eksisterende strukturer.

•Opret en 6-tommer ramme omkring alle vægge udarbejdet på papiret. De fleste kældre indeholder mursten eller sten fundament som de eksisterende vægge, som skal dækkes i orden at vejrfast rummet fra det eksisterende grundlag. Seks inches vil være tykkelsen af væggene du bygge ind i rummet, herunder ydervæg indramning, som er tilføjet som en dampspærre og beskyttelse mod fundamentet.

•Divide kælderen i de ønskede sektioner. Find åbne områder og fællesarealer tættest på trappen, og soveværelser og private kontorer længere væk. Sted badeværelser eller køkkener tæt på eksisterende vandledninger.

•Encase hver udarbejdet wall placering med en 6-tommer tyk væg dybde for hver plads i kælderen. Oprette et rum omkring varmt vandtanke og ovne, der har mindst 1 fod af plads mellem struktur og væggen. Indarbejde døråbninger 30 inches eller 36 inches for hvert rum i rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com