Hvordan til at designe & Remodel et lille køkken

December 5

Hvordan til at designe & Remodel et lille køkken

Dit gamle køkken synes trange eller mørke, og apparater er begyndt at overvælde din begrænset bordplads. Giv dit lille køkken, et frisk udseende og forbedrede effektivitet med en velplanlagt køkken remodel. Små køkkener er billigere at ombygge og er ofte mere effektiv end deres større kolleger. Indarbejde smart ny teknologi såsom pladsbesparende kabinet og kompakt apparater til at spare plads og forbedre design.

Instruktioner

•Hold en arbejdsbog af dine ideer. Gemme magasin udklip og billeder af køkken stilarter og design, der appellerer til dig. Registrere dine behov og drømme. Som du fylder den med ideer og ønsker, din notebook vil udvikle sig til at udtrykke dine præferencer og stilarter.

•Opret en plantegning af dit køkken på millimeterpapir. Måle dimensioner og afstande af stationære objekter som vinduer, døre og vægge. Skitsere de forskellige placeringer og positionering af apparater og kabinetter.

•Consider køkken "arbejde trekant." Trekanten blev vedtaget af National køkken og Bad Association, og anbefaler, at afstanden mellem vask, kogeplade og køleskab bør måle 4 til 9 fod, hver, med en samlet sum af 26 fod.

Dyrknings pladsbesparende apparater og udstyr designet specielt til små køkkener. En kombination mikrobølgeovn og vifte hood fan sparer værdifuld bordplads; roll-out skraldespande spare gulvplads; ekstra høje overskabe give ekstra lagerplads.

•Installer forsænket belysning turneringsplaner i stedet for loft-monteret lamper eller en lysekrone. Forsænket lys er installeret i små cirkulære nicher indsatser i loftet, leverer en mere strømlinet og rummelige udseende.

•Vælg lyse farver til væggene, kabinetter og gulvbelægning. Lyse farver foreslår en mere åben, større rum. Tilføj mørke accenter såsom en tapet kant eller mørke bordplader til en visuel omdrejningspunkt.

•Opret unikke cubbies, forsænket reoler og hængende racks for at spare plads. Krydderi hylder eller en hængende pot stativ giver visuelle appel og gemme kostbar køkkenskab fast ejendom.

•Kontrollér med lokale koder afdelingen for Køkken remodeling forordninger, såsom elektriske ledninger krav og counter top højde. Dine koder Institut kan også give dig nyttige ideer og ressourcer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com