Hvordan til at designe rustikke møbler

October 6

Rustikke møbler kan have en plads i enhver indretning, enten som en enkelt unikke accent stykke eller en hel suite af primitive, håndlavede møbler. En af de mest populære rustikke udseende funktioner "pioneer" møbler-gøre metoder ved hjælp af logfiler, træet lemmer og pinde til form praktiske møbler som stole, borde og senge. Mens der er blueprints og samlesæt tilgængelige, kan du også designe og konstruere stykker afspejler dine egne ideer.

Instruktioner

•Practice gør mortise og tenon leddene. Disse samlinger er fælles i rustikt træ "log" møbeldesigns. Mortise er et hulrum, hugget ind i en log på leddet. Tenon er en tilsvarende pind hugget ind i en anden log på leddet. Tenon pind passer ind i mortise hullet meget stramt, holde sammen på de to logfiler. Virkelig godt lavet mortise og tenon leddene kræver ingen lim og ingen skruer. Praksis gør disse særlige samlinger på skrot logs og sticks, indtil du har tillid til dine færdigheder. Når du erobre dette håndværk, vil kreativiteten rustikke møbler design blive sluppet løs.

•Find passende forsyninger af logfiler, lemmer og pinde. Kigge efter træ bestand fra hårdttræ som ahorn, eg, valnød og Gran til den mest holdbare møbler. Blødere træsorter som fyr, er lettere at skære. Sættetid pine lemmer i vand og bøje dem til ønskede figurer. I nogle steder i USA, ligesom sydvest, kan du ofte købe træ logs og lemmer på hjem forbedring butikker. I din region, hold øje med træet clearing operationer. Vælg straightest logfilerne du kan finde, helst med få sidegrene. Lemmer og kviste, der er naturligt vredet eller bøjet ud af form kan inspirere designs, men.

•Forbered træ for møbelkunst. Strimler væk enhver grimme bark til en "skrællet" look. Inspicere træ for tegn på enhver bug skadedyrsangreb. Behandle enhver ønskelig logs eller lemmer, der viser tegn på fejl med insekticid produkter. Fly eller barbere ned enhver uønsket pukler hvor mindre lemmer forbundet til loggen.

•Sketch dine designideer. Brug fotografier eller tegninger af rustikke møbler som et referencepunkt. Bemærk, hvordan møbler er cross-afstivet for stabilitet. De fleste møbler skal mindst fire "ben", der er forbundet med mortise og tenon leddene. Du skal muligvis to eller flere sæt kryds afstivet på benene, hvis lemmer er slank.

•Construct dine møbler. Plan for 15 procent mere træ end nødvendigt for at give mulighed for uheld. Carve mortise og tenon leddene én ad gangen; forsøg ikke at fremstille disse leddene i en "fabrik" måde. Brug træ lim på leddene for ekstra styrke. Undgå at bruge synlige metal skruer til en mere autentisk look.

•Finish møbler der passer til. Ægte rustik møbler er ikke færdig med enhver sealer--olie fra dine hænder vil skabe en blød patina med tiden. Du kan dog anvende frakker af polyurethan forsegling af træ og giver en fin glans.

Tips & advarsler

  • Der er flere mærker af tenon-værktøjer og bits på markedet. Nogle tenon bits arbejde med almindelige magt slagboremaskiner. Du kan også købe mortise-making bits til brug i routere. Disse værktøjer findes i alle størrelser og er velegnet til alle former for mortise og tenon fælles fremstilling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com