Hvordan til at designe Shaker møbler

April 26

Hvordan til at designe Shaker møbler

Shaker møbler har haft en vækkelse i popularitet i de sidste mange årtier, grundet dets rene linjer og kompatibilitet med moderne æstetik. Selv om livsstil af mest moderne appreciators af Shaker møbler afvige radikalt fra de spartanske overbevisninger af shakerne sig, ønsker folk stadig at omgive sig med skabe, stole og senge inspireret af ren visionen om shakerne. Effektiv udformning af Shaker møbler kræver en evne til at skabe en ærlig stykke møbel, der er prunkløst af tilsløring dekoration.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med Shaker æstetiske. Erhverve nogle af de mange godt illustreret bøger om Shaker møbler, der er tilgængelige. Endnu bedre, besøge nogle af de konserverede historiske Shaker steder i New England og se møblerne for dig selv. Når du besøger, medbringe et kamera og stille spørgsmål. Bringe et målebånd og spørge, hvis du kan tage nogle målinger af nogen stykker, som du kan især godt lide. Bære en skitsebog og notere ideer du har om møbler design, som de kommer til dig. Ikke slavisk kopiere de stykker, som du finde; bruge deres sammensætning og deres føler for at inspirere dig i din søgen efter din egen vision.

•Formalize nogle af dine foretrukne skitser, ved hjælp af blyant og graf papir eller en computer og et CAD-program. CAD-programmer er især nyttige for gentagne elementer som de mange skuffer, der er tydelig i Shaker kabinet. Når du designer, holde Shaker idealer om enkelhed og ærlighed i sindet. Udseendet af stykket bør afspejle, hvad det egentlig er, og ikke afhænger af trim, finer, eller dekoration til sin appel. Beboelse-bedømmelseskomite frame døre, overlay skuffefronter med runde trækker og firkantede fødder og baser er nogle af de definerende karakteristika, der vil give dine møbler design en udpræget Shaker føler.

•Draw dine designs hen til skala fra både en front og sideudsigt. Hvis du ønsker at få en bedre fornemmelse for din stykker, før du faktisk bygge dem, konstruere skalamodeller ud af pap. Du behøver ikke at bygge i hver detalje at få en fornemmelse af om sammensætning og proportioner fungerer godt. Ved at bygge pap modeller, der blot skitserer højde, bredde og dybde af dine designs, kan du se på dem i tre dimensioner og fornemmelse, om de vil føle yndefuld og smuk, når de er færdige. Hvis de ikke, er det meget nemmere at ændre deres proportioner i pap end i træ, efter du har bygget dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com