Hvordan til at designe små huse

September 2

Hvordan til at designe små huse

Når det kommer til design, er små boliger en udfordring. Du kan have specifikke ideer om, hvad du ønsker at opnå, men en af de mest vigtige ting at huske på maksimering af hvilken plads du har. Holde dit fokus på funktion og tilføje en smule kreativitet til mix for at designe et kompakt hjem, der vil være en stor succes.

Instruktioner

•Build op. Hvis du ejer et stramt stykke jord, du har kun en vis mængde af firkantede optagelser til at arbejde med, men du kan altid opbygge den anden historie. Holde højt til loftet i trange til at holde værelser fra følelse tilstoppet.

•Der på vinkler. Ikke spilde plads med en grand lige trappe, der fylder halvdelen en plads. Opret i stedet en måde at komme til en anden sal eller et loft med en kantet eller spiral trappe.

•Hold åbne plantegning. Stedet for at gå til en separat køkken, spisestue, stue og kontor, kan du prøve en funktionel MP værelse. Du vil få brugbare areal hvor de ekstra vægge ville være.

• Lad lyset i. Bruge store vinduer overalt i hele hjemmet. Gøre at multipurpose plads lyse og luftige med et vindue, vælger en glidende glasdør hvis du har brug for en udgang end hoveddøren. Pryde soveværelser med store panoramavinduer. Windows vil gøre enhver rummet synes større.

•Scale det ned. Holde eksterne funktioner små og lad ikke noget overmande strukturen i hjemmet. Opt for en enkelt dør indgangen--spring våbenhuset helt som det vil tage over forsiden af et lille hjem. Bruge windows på forsiden af hjem til at gøre det synes større. Et hus uden et vindue i front vil ligne et skur mere end et hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com