Hvordan til at designe små rum badeværelser og køkkener

June 8

At lave en brugbar design til en lille badeværelse eller køkken giver særlige udfordringer. Disse små rum giver mulighed for en første gang designer skal skabe unikke designløsninger. Denne artikel antager, at du har råd til at erstatte væsentlige elementer, herunder apparater og badekarret. Hvis ikke, er strategier uændrede; du bliver nødt til at planlægge at bruge alle eksisterende plads så effektivt som muligt.

Instruktioner

Hvordan til at designe små rum badeværelser og køkkener

•Kontrollér, en plan for din plads på millimeterpapir. Måle plantegning og planer af vægge samt i alle retninger, herunder døre og vinduer. Hvis du har råd til at flytte vinduer eller døre, erstatte badekarret eller ændre alle apparaterne, du vil have en masse fleksibilitet. Inkludere dem i dit eksisterende indretningsplaner nu. Når du er færdig, skal du gøre et par af fotokopier skal bruges til nye designideer.

•Brug almindeligt papir til at gøre konturerne af eksisterende inventar og møbler, måling af gulvplads og vægplads, de optager. Du kan placere disse konturer på dit gulv og væg planer med lidt tape eller gummi cement.

•Look for plads du ikke at bruge effektivt. Hvis dit badeværelse eller køkken støder op et skab, der ikke er brugt godt, at rummet kan bruges til bad eller køkken opbevaring.

•IDENTIFY væsentlige elementer og søge efter pladsbesparende alternativer. Du har brug for et badeværelse vask, men de kommer i forskellige størrelser og nogle kan være integreret i en omgivende gulv-til-loft-lagerenhed snarere end siddende på en gammel forfængelighed. Opvaskemaskiner kommer lille nok til de mindste lejlighed køkkener; de kan bruges i et hus. Overveje en under-the-counter køleskab og væghængte mikrobølgeovn og konventionelle ovne. En stor plads-saver er glidende, snarere end hængslede døre på skabene, toiletter og døråbninger.

•En foldning trin skammel gemt under vasken kan du nå brug høj lagerområder. Gemme madlavning Potter og redskaber på peg-board eller andre væghængte lagerenheder. Mount belysning flush til loftet eller fordybning det.

•Opbevar anvendte sjældent elementer i garagen, kælderen eller et skab i alrummet hvis du vil beholde dem. Være hensynsløs--objekter i disse små rum skal tjene deres plads. Hvis de ikke, går ud de.

•Vurdere hvad du kan gøre dig selv og hvad du skal gøre for dig. Folk har tendens til at påtage sig de har brug for fagfolk til at renovere en plads. Finde ud af det arbejde, du kan gøre på egen hånd kan spare nok penge til at få en professionel løsning i en anden del af dit space.

•Brug dine beslutninger på alternativ bruger din plads til at gøre din indkøbsliste og fuldføre din plan.

Tips & advarsler

  • Lyse farver og monotone eller subtile udsmykning ordninger har tendens til at gøre små rum værelser synes større. Hvis du finder det kedeligt, male indersiden af skabene en lys farve. Vælg en enkelt markeringsfarve eller udskrive, og brug det sparsomt til at gøre din rummet synes større.
  • Den største fjende af små rum er rod.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com