Hvordan til at designe solenergi systemer til dit hjem

September 18

Med prisen på elektricitet stiger støt, griber nogle mennesker til solenergi. Selv om solsystemer kræver et stort indledende investering, forrente ejere deres investeringer gennem årene ved at generere deres egen magt i stedet for at købe det fra en nytte. Hvis dit hjem genererer mere strøm, end det bruger, købe nogle forsyningsselskaber magten fra dig. Positionering af solpaneler er meget vigtigt, da de fungerer mest effektivt i direkte sollys.

Instruktioner

Hvordan til at designe en solenergi System

•Undersøg tilstand af dit tag. De fleste solpaneler er designet til at vare 20 til 25 år. Hvis dit tag er mere end 10 år gamle, kan det være nyttigt at reroof struktur. Dette virker som en stor start omkostninger, men hvis dit tag skal repareres efter installationen, skal du fjerne solpaneler.

•Measure dit tag. Den gennemsnitlige hjem behov for et sted mellem 300 og 600 kvadratfod af paneler på tag til din elproduktion. Hvis du ikke bruger solpaneler som din eneste kilde til energi, kan mindre paneler gøre.

•Look for skygge på taget af din struktur. Selv små mængder af skygge kan halvere din panelet output. Skyggen kan være forårsaget af tagvinduer, skorstene og træer. Hvis du ikke kan slippe for objektet skygge dit tag, forsøge at finde et sted at installere et panel, der er mindst to gange højden på objektet skygge fra bunden af objektet.

•Vælg en retning for din paneler til ansigt. Hvis du er nord for ækvator, er den bedste retning for at oprette din paneler mod syd. Hvis du er syd for ækvator, du har brug for til ansigt din paneler nord. Hvis du ikke kan indstille dit panel i disse retninger, forsøge at stå over for panelet mod vest.

•VIP din paneler. Den ideelle tilt er lig med breddegraden i grader af din placering i sommeren.

•Øge din paneler mindst seks inches fra taget. Dette vil tillade paneler til udluftning og afkøles. Overophedning af paneler kan føre til tab af output.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com