Hvordan til at designe trægulve

September 27

Trægulve er en smuk måde at accent en hjem. De kan gøre et rum synes større og mere elegant uden at ændre nogen anden del af indretningen. En af de bedste måder at gøre træ gulve ser smuk er at designe dem selv. Men ud over at skabe en brugerdefineret ser eller design, der er nogle praktiske ting, som du bør overveje, når designe trægulve.

Instruktioner

•Decide hvis din livsstil gør det værd at designe og sat i et trægulv. Selv om nogen kan nyde trægulve, af naturen er børn og store kæledyr ikke godt for trægulve. Mange en træ gulv, der blev installeret med gode intentioner skal være refinished efter kun et par år på grund af snavs, sand og søm ridser. Glider på tværs af trægulve i sokker kan være sjovt, men glider på tværs af et trægulv med sand og sten på bunden af sko vil være dyrt.

•Think om hvorvidt du skal have ægte træ. Du kan vælge trægulve eller træ gulvbrædder. Ægte træ gulve vil koste omkring tre gange så meget som paneler, og medmindre du har et godt trænet øje, du vil aldrig vide forskellen.

•Evaluate din stil indstillinger. Forskellige stilarter passer til forskellig smag. Trægulve kan køre lodret, vandret og endda parket, som er design inden for design i enten udlægning af gulvbelægning eller den faktiske gulvbelægning, selv. Forvente at skulle betale en præmie for parketgulve.

•Decide hvad tone du ønsker til dine trægulve. Vælge mørke woods eller lys woods at supplere din farveskemaer. Bruge de træ prøver for at få en idé om, hvad ser bedst ud på dit værelse.

•Kontrollér, at du har tid til at tage sig af dine trægulve. Trægulve behøver vedligeholdelse for deres fulde skønhed at blive bemærket. Planlæg at olie månedlige og hver uge, skal du bruge en tør, blød moppe til at afhente støv og snavs. Brug aldrig en støvsuger på et trægulv. Hvis du ikke har tid til at pleje dine gulve, overveje lavere vedligeholdelse trægulve look-alike muligheder, såsom paneler.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger at bruge ægte træ, altid bruge en hårdttræ for dine gulve. Eg, ahorn og kirsebær er nogle af de mest almindelige løvtræ, men du vil også betale mere for denne holdbarhed. Bløde træsorter som fyr og cedertræ, bule langt lettere at løvtræ.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com