Hvordan til at designe trapper

September 28

Hvordan til at designe trapper

Trappen grundlæggende formål er at få mennesker og ting fra en udvidelse til en anden. Du kan designe dine trapper skal være enkel og utilitaristiske til at være centerpieces af en forstuen. Uanset hvad, er der nogle grundlæggende beslutninger, du skal gøre, herunder hvor længe for at gøre trappe, hvor stejl at gøre trin, hvor dybt at gøre slidbaner og om at gøre trappen, åben eller lukket. Den bedste måde at starte er at designe en standard trappe og derefter ændre det passer til dine behov og personlige smag.

Instruktioner

•Fastsætte en indledende trappe med standard målinger. Normal slidbaner er 10 inches dyb; den normale stigning i hvert trin er 7 inches høj. Måle højden, du har brug for dine trapper at nå og opdele højden af 7 inches; runde op en brøkdel. Dette vil give dig antallet stiger, at din trappe vil have. Antallet af stigninger er en mere end antallet af trin i din trappe--landing fungerer som det sidste trin. Multiplicer antallet af trin af 10 inches til at bestemme den horisontale plads, som din oprindelige trappen vil tage op.

•Indstil hvis du har plads nok til den standard trappe du bare designet af beregning af den vandrette afstand fra toppen landing til bunden landing. Måle den vandrette plads til trappen fra den øverste landing til den lavere landing. Der skal være mindst 3 fødder plads tilgængelig i hver ende af trappe for landgangen.

•Indstil mønsterdybde eller stigningen på trappen til at passe pladsen du har til rådighed. Du kan justere fremkomsten af trin til hvor som helst mellem 5 og 8 inches. Stigningen i hvert trin skal være den samme. Hvis du ikke har nok plads, tilføje en 3-mund-square landing undervejs ned ad trappen og drej trappen 90 grader. Du kan justere din mønsterdybde for at være så kort som 9 inches. Der er online trappe regnemaskiner som ene på blocklayer.com, der vil bidrage til at gøre dette trin lettere.

•Decide uanset om du vil bruge solid træ slidbaner og rip hver af slidbaner, typisk 1 x 12-tommer boards, passer til eller gøre slidbaner fra flere mindre, billigere, boards. Entreprenører ofte bruger to 1 x 6 tommer bestyrelser for 11-tommer-dyb slidbaner men kun for mere utilitaristisk situationer som udendørs eller kælderen trappen.

•Indstil hvis du vil åbne eller lukkede slidbaner. Lukket slidbaner har en tynd riser bestyrelse, som dækker bagsiden af hvert trin. De vigtigste trapper indendørs normalt har lukket slidbaner men dramatiske metal trapper, eller trapper egnet til en rustik indretning kan have åben slidbaner. Hvis du har brug at spare plads ved at gøre slidbaner lidt fladere, forlader trappen open giver dig mulighed at centrere din fod på slidbanen.

•Fastsætte bredde af trapper til at passe pladsen og den trappe formål. De fleste regler kræver, at indendørs hjem trappen være et minimum af 3 fod bred. Usædvanligt bredt trapper kan øge prisen på din trappe.

Tips & advarsler

  • De tre vigtigste dele af trappen er slidbaner--den del, du går på--risers--lodret del på bagsiden af hvert skridt- og stringere - base støtte for slidbaner og stødtrin.
  • Overveje at lade hver slidbane til at holde ud 1 tomme over et lukket stige til et attraktivt udseende.
  • Bullnose slidbaner er tilgængelige.
  • Særlige brug trapper, såsom dem, der yder loft eller loftet adgang, kan være meget stejlere end normale trapper.
  • Designe skridt, der ikke er af lige højde er farligt og kan forårsage ulykker.
  • Trin kortere end 5 inches er vanskelige og usikre for de fleste mennesker til at klatre.
  • Tjekke med de lokale myndigheder til at se, om du har en arbejdstilladelse for dit planlagte projekt.
  • Kontrollere lokale bekendtgørelser vedrørende trapper. Blandt andre bestemmelser, der kan være begrænsninger på hvor meget plads kan stå åben på åbne trapper, og du kan være nødvendigt at installere et gelænder til dine trapper.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com