Hvordan til at designe væg indramning

February 13

De fleste hus vægge er bygget med 2 x 4 tommer indramning tømmer, selvom nogle meget kolde klimaer kan bruge 2 x 6 tommer rammer at give mulighed for mere isolering. Grundlæggende væg rammer er dækket uden for med nogle dampspærre og udvendige skumisolering, så færdig med sidespor, som kan variere fra træ til murstensfacade. De ydre vægge støtte hus tag. Indvendige vægge opdele rummet i værelser og generelt bærer ikke nogen tag belastningen. Væg indramning er den samme for huse, garager, stalde, skure eller enhver anden træ-bygget struktur, selv om detaljer som dørkarme kan variere.

Instruktioner

•Fastsætte ydervægge med lodrette studs på 16-tommer centre, med midten af hver stud 16 inches fra midten af de tilstødende studs. Placer studs på væg plader, 2 x 4 tommer brædder i bunden og i toppen af hver væg. Bruge standard 8-fods studs for de fleste hus vægge, medmindre designeren angiver højere lofter. Følg altid et hus plan og lokale bygningsreglementer for detaljerne.

•Kontrollér dobbelt studs hvor det kræves af et hus ved at skære 2 af 4s 8 til 12 inches lang og sømning dem mellem to fulde studs, gennem den 2-tommer ansigt af blokken. Brug to blokke pr. dobbelt stud. Dobbelt hankatte er ofte påkrævet ved væggen hjørner og døråbninger, selv om dette vil variere med den arkitektonisk plan.

•Frame døre og vinduer med fuld studs på begge sider af åbningen. Sætte "header" bjælker, normalt 2-af-6-tommer boards, vandret øverst på hver åbning. Gøre "sidefødder" til windows i bunden af hver åbning. Tilslut sidehoveder og sidefødder til toppen og bunden steder med korte pigge skåret til at passe disse åbninger. Sætte "trimmer" studs på siden af hver dør og vindue åbning mellem bunden af headeren og bundplade væg eller vindue sidefod.

•Brug 24-tomme mellemrum, hvis det er tilladt af lokale bygningsreglementer, til indvendige vægge eller i skure og lignende bygninger. Bredere afstand sparer nogle penge i indramning materialer, men de fleste bygherrer foretrækker 16-tommer indvendige afstand, hvilket gør vægge mere solidt.

•Plan cap boards for alle vægge, at overlappe tilstødende vægge. Bruge cap bestyrelser for både udvendige og indvendige vægge. Lægge hver bord så sin ende går over den næste væg; på en ende væg, for eksempel, bør fælles landbrugspolitik udvide til kanten af den øverste plade på den ydre væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com