Hvordan til at desinficere din værftet for leptospirose

June 11

Hvordan til at desinficere din værftet for leptospirose

Leptospirose er en smitsom bakteriesygdom, der ofte findes i uvaccinerede hunde og hvalpe. Præget af apati, høj feber, opkastning og diarré, leptospirose kan overføres til mennesker og kan forblive i live for måneder i fugtig jord. Vaccinere din hund er en vigtig del i at forebygge spredningen af denne sygdom, selv om desinficering din værftet efter udsættelse for et sygt dyr er nødvendigt for at holde dit kæledyr, og din familie, sygdomsfri.

Instruktioner

•Beskyt dig selv med handsker og en vejrtrækning maske, og fjerne fækal materiale fra din værftet. Leptospirose kan overføres via inficerede afføring, så øse op nogen bunker med en skovl og disponere over dem i plastic affaldsjournal poser.

•Udtøm stående vand, såsom søer, pytter og fugl bade. Leptospira bakterier skal forblive fugtigt at overleve, og at fjerne denne vært fremskynder desinfektion processen.

•Spray ned faste overflader såsom fortove, indkørsler og dæk med antibakteriel desinficerende. Coat overfladen grundigt og lad det luft tørre helt at dræbe leptospira bakterier.

•Dig ned på mindst 12 inches og vende nøgne jorden med en skovl til at udsætte det for luft og sollys. Leptospira bakterier trives i mørke, fugtige jord, så udtørring jorden dræber bakterier uden skadelige kemikalier.

•Klippe din græsplæne så kort som muligt at dræbe skjulte bakterier. Jo kortere din græsplæne, mindre skjulte fugt eksisterer for at havnen bakterier.

•Dispose af alle skraldeposer og rengøringsmaterialer i papirkurven dåser med tætsluttende låg. Leptospirose kan spredes via inficerede gnavere, at rode gennem din skrald, og forhindrer adgang til inficerede materialer minimerer smitteoverførsel.

Tips & advarsler

  • Vaccinere dine kæledyr mod leptospirose. En serie af to injektioner efterfulgt af årlige boostere kan hjælpe med at holde dit kæledyr og din familie sund. At fjerne eksisterende græs er en af de hurtigste måder at desinficere din værftet, men hvis du er villig til at trække op græs, holde alle kæledyr fra græsplæne til at forebygge reinfektion. Du kan købe antibakteriel desinficerende på pet skaffe gemmer og veterinære kontorer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com