Hvordan til at desinficere frø starter containere

May 18

Genbrug frø-start containere fra år til år er en fantastisk måde at spare penge og ressourcer, men det er vigtigt, at du rengøre og sterilisere containerne, inden du fylder dem med frø-start blanding. Plante patogener, der kan dræbe baby frøplanter kan være til stede i de stumper af jord, der har tendens til at klynge sig til containere. Grundigt vaske og derefter iblødsætning af beholdere i en svag blegemiddelopløsning dræber patogener og hjælper med at sikre glade, sunde planter. Her er hvad du skal gøre.

Instruktioner

•Start ved at tørre ud mulden der forbliver inde i containeren med en ren, blød klud.

•Sæt containere i den øverste hylde i en opvaskemaskine. Indlæse opvaskemaskine med rengøringsmiddel og vaske containere ved hjælp af en varm skyl cyklus og derefter give dem til luft tørre (funktionen "varme tørre" på nogle maskiner kan fordreje eller smelte de tynd plastic containere). Hvis du ikke har en opvaskemaskine, vaske containere i varmt sæbevand, skyl dem grundigt og lad dem lufttørre.

•Fyld en dyb vask eller spand med en del husholdnings blegemiddel og ni dele vand fra hanen. Sætte på en par gummihandsker og derefter nedsænkes hver beholder i denne blegemiddelopløsning i 30 sekunder.

•Rinse beholdere med frisk vand og så lad dem lufttørre. Når containerne er tørre, er de klar til brug!


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com