Hvordan til at diagnosticere en svag klimaanlæg kondensator

April 30

Hvordan til at diagnosticere en svag klimaanlæg kondensator

Kondensator på dit hjem opvarmning og air conditioning system gemmer elektriske energi, som det derefter udgivelser til kompressor og fans. Hvis kondensator i din klimaanlægget standser arbejdet, din varme og air system mislykkes, og du bliver nødt til at erstatte kondensatoren. Selvom kondensator du har type vil afhænge af typen af klimaanlægget du egen og hvor gammel systemet er den almindelige levealder for en kondensator er otte år. Diagnosticering af en svag kondensator gør det muligt at erstatte det før det dør og forhindre yderligere skade, der kunne opstå bør kondensator kort ud og få systemet til at overophede.

Instruktioner

•Drej på klimaanlægget. Gå udenfor og stå ved siden af kompressoren. Lyt til en summende støj, hvilket betyder, at din kondensator ikke længere kan arbejde på fuld kapacitet.

•Sammenligning seneste magt regninger til ældre magt regninger. Hvis du bemærke en stigning i dit strømforbrug, men dine vaner har ikke ændret, kunne dette være et tegn på, at din kondensator svigtende. Som en kondensator svækkes, lægger større vægt på motor, forårsager ordning at forbruge mere elektricitet til at fungere.

•Drej slukke for strømmen til klimaanlægget. Åbne adgangspanelet elektriske på kondensatoren. Undersøge kondensatoren. Toppen og bunden af kondensator bør være flad. Hvis enten bugnende, er kondensator døende eller allerede døde.

•Lay en skruetrækker på tværs af kondensator terminaler til at varetage enhver gemt magt. Selv hvis din kondensator er svage, kan det stadig opbevare elektricitet og chokere dig hvis du ikke fritager den resterende strøm i enheden. Hæng et multimeter til kondensator terminaler. Sæt din multimeter til "kapacitans" og tage en læsning.

•Træk tre ledninger forbundet til toppen af kondensatoren. Hæng et multimeter til kondensator terminaler. Sæt din multimeter til "kapacitans" og tage en læsning.

•Sammenligning kapacitans rating, som skal vises på den multimeter skærm i microfarads, med det microfarad udgang noteret på kondensatoren, selv. En væsentlig forskel i de microfarads, at en kondensator sætter ud og de microfarads, der er angivet på enheden betyde et problem.

•Indstil din multimeter til "spænding", hvis den ikke har en indstilling til kondensatorer. Teste spænding af kondensator og sammenligne spændingen, der er opført på kondensatoren, selv. En svækket kondensator vil vise en lavere spænding læsning end den, der er angivet på enheden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com