Hvordan til at diagnosticere fejl i et køleskab termostat

April 14

Hvordan til at diagnosticere fejl i et køleskab termostat

Forventer dit køleskab fryseren til at holde tingene frosne er normal; finde din mælk, er krydderier og andre nedkølet dagligvarer frosset i bidder af is ikke. De mest almindelige tegn på et køleskab termostat fiasko er fundet med den frosne mælk og iced ketchup. Heldigvis, fejlfinding og diagnosticering af et køleskab termostat fiasko er en gør det selv-projekt, der er helt håndterbare, med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Kontrollér synlige termostaten ringe inde i køleskabet, selv. Denne termostat dial kan du indstille temperaturen i køleskabet, sædvanligvis spænder overalt fra 0 til 9. Se hvis det er ved et uheld slået for højt eller for lavt, hvilket resulterer i en hurtig ændring af den interne temperatur; 5 er den anbefalede indstilling for de fleste køleskab modeller.

•Tag køleskab fra stikkontakten i væggen. Spejlvende den køleskab breaker i dit hjem breaker box, som kontrollerer den køleskab magt, at den slukkede position. Fejlfinding termostaten, mens køleskabet aktivt modtager strøm kan resultere i electrocutions og alvorlige forbrændinger.

•Locate den indre termostat fundet under synlige termostat dial. Drej skiven til den koldeste indstilling, angives med det højeste tilgængelige nummer. Forsigtigt pop ud skiven med en skruetrækker. Nogle modeller har en plast, der dækker, holdt på plads af plastklemmer eller skruer. Plastklemmer er let poppet ud af sted med en skruetrækker. Fjern skruer og placere skruerne på et sikkert sted.

•Skub ud i to ledningerne strækker sig fra termostaten. Disse ledninger, kendt som fører levere strøm til termostaten. Skriv ned hvilken ledning går hvor til geninstallation af termostaten.

•Locate to terminaler på hver side af termostaten. Sæt Volt-Ohm Tester til RX1. Placer den tester sonder ind på hver af de termostat terminaler. Kontrollere Volt-Ohm testeren læsning af termostaten. Hvis nogen andre numeriske læsning ikke er nul, kræver din termostat udskiftning. Hvis en læsning af nul vises, fortsætte til trin 6.

•Tag termostat fra køleskabet. Nogle modeller er holdt på plads med små skruer, mens andre vil bare pop ud af sted. Drej termostaten til den laveste indstilling, normalt angivet ved nul. Sætte termostaten i en betjenes fryser for præcis en halv time.

•Tag termostat fra fryseren. Placer Volt-Ohm testeren sonder på hver af de termostat terminaler en gang mere. Arbejde termometre vil vise en læsning af infinity, identificeret ved en vandret "8" og kan blive geninstalleret straks. Hvis symbolet for uendelig ikke vises, kræver termostaten udskiftning.

Tips & advarsler

  • Nogle køleskab modeller kan have en digital termostat indstilling display boks. Denne rubrik skal fjernes for at finde den indre termostat og er normalt holdes på plads af fire små skruer.
  • Vær meget forsigtig, når fejlfinding enhver husholdningsapparater, herunder køleskabe.
  • Kontakt en professionel, hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med køleskab fejlfinding eller ved hjælp af et Volt-Ohm Tester.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com