Hvordan til at disponere over a/c dele med Freon

January 16

Hvordan til at disponere over a/c dele med Freon

Freon er navnet på kemiske forbindelser, der ofte findes i nedkølet apparater såsom klimaanlæg. Disse kemikalier er blevet afbrudt i USA siden 1996 på grund af skaden de forvolder miljø. Freon indeholder chlorfluorcarboner, som kan forårsage ozonlaget udtynding. Du skal disponere over et klimaanlæg med Freon ifølge føderale og statslige regulativer.

Instruktioner

•Få i kontakt med sanitet eller farligt affald afdeling i dit område og spørge om de skridt til at bortskaffe klimaanlæg med Freon. Nogle afdelinger kan bede dig om at planlægge en aftale for bortskaffelse, mens andre byer kan tillade dig at afhænde kun på bestemte dage og i visse steder.

Kortindgangsdør en losseplads i din nærhed, hvis du har brug for umiddelbare rådighed tjenester. Nogle deponeringsanlæg vil gøre til rådighed for dig men kan opkræve et gebyr for servicen.

Kortindgangsdør en EPA certificeret virksomhed, udlevering af apparatet, hvis du ikke kan finde en passende måde at bortskaffelse. EPAS webside tilbyder en liste over certificerede virksomheder. Hvis disse virksomheder tilbyder kun kommercielle eller forretningsmæssige tjenester, kan de henvise til lokale virksomheder at service boligejere.

•Opkald det selskab, der fremstiller luftkonditioneringsanlæg med Freon, der skal bortskaffes. Fabrikanten kan være i stand til at råde over enheden for dig. Hvis ikke, de kan henvise dig til en EPA certificeret service, der kan fjerne de Freon-baseret apparat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com