Hvordan til at disponere over behandlede tømmer

October 29

Trykimprægneret træ er en populær byggemateriale til udendørs projekter som hævet blomsterbede, swing-apparater, hegn, picnic-borde, møbler, dæk, verandaer og nogle udhuse. Fordel af behandlet træ over ubehandlet træ er, at det er kemisk behandlet for at modstå mug, skimmel, insekter og forringelse. Det varer i årevis. Trykimprægneret træ kan faktisk vare fem årtier eller mere.

Bortskaffelse af dette træ kan være et problem, men fordi du ikke kan brænde det. Læs videre for at finde ud af, hvordan til at disponere over behandlede tømmer.

Instruktioner

•Sell sidesten træ til at disponere over den. Hvis du over beregnet hvor meget trykimprægneret træ vil du har brug for og endte med flere stykker, tilbyder det til salg af reklame det i de lokale rubrikannoncer.

• Giv væk et par stykker af behandlede tømmer - eller meget hvis du ikke kunne sælge den. Sætte træet i din forhave med et "Gratis" tegn på det. Du kan blive overrasket over, hvor mange mennesker gerne vil tage gratis varer. For at nå et bredere publikum, annoncere trykimprægneret tømmer "gratis" på en hjemmeside som Freecycle.com.

Eller give væk en hel struktur. Hvis du har en haveskur, for eksempel, vil du slippe af med, annoncere i din lokale rubrikannoncer eller på Freecycle. Skrive den annonce, som du giver væk en stald-enten samlet eller omhyggeligt taget fra hinanden- og takers vil sandsynligvis flokkes til dig.

•Recycle imprægneret træ ved hjælp af det for at opbygge en anden struktur for dig selv.

Forskere på Virginia Tech University's College of Natural Resources beregnet, at mere end 80 procent af anvendte behandlet træ fra et dæk kan genbruges.

•Opkald din lokale embedsmænd og spørge om der er foret lossepladser i det område, hvor du kan bortskaffe trykimprægneret træ.

•Opkald din papirkurv service. De kan tage den behandlede træ og bortskaffe det for dig. Være parat til at betale ekstra for den særlige service, selv om.

Tips & advarsler

  • Bære en støvmaske og sikkerhed goggles når du så eller bore trykimprægneret tømmer. Bære handsker når man håndterer det. Vaske hud, der har haft kontakt med træ, når du er færdig behandling.
  • Brænd aldrig behandlede tømmer. Brænder det producerer giftige røg og aske.
  • Trykimprægneret træ ikke begrave, fordi kemikalier kan sive ned i jorden.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com