Hvordan til at disponere over en madras i Tampa, FL

April 8

Tampa, Florida, ligger i Hillsborough County, som er ansvarlig for trash indsamling og affald bortskaffelse. Mens papirprodukter, plast og haveaffald er tilgængelige for curbside samling, der er en særlig protokol for større eller potentielt farlige elementer såsom madrasser, male eller pool kemikalier.

Instruktioner

•Find din aktuelle skat lovforslag, der klart viser fast affald vurderinger. Dette skatteopgørelse vil hjælpe dig med at undgå et gebyr, når du tager din madras til en samling medborgerhus. Uden din nuværende skatteopgørelse viser fast affald vurderinger, kan du blive opkrævet et gebyr for at afsætte en madras. Gebyrer varierer afhængigt af samlecentral og år.

•Hire en fast affald franchise opkøber eller den enkelte tjeneste anklaget for indsamling og bortskaffelse af din papirkurv. Disse virksomheder kan være villig til at indsamle genstande ikke accepteret på normale curbside afhentning mod et ekstra gebyr. Gebyrer varierer afhængigt af franchise collector. For yderligere infomation om særlige samling, kontakt Hillsborough County fast affald Management afdeling på 813-272-5680 mellem 08: 00 og 17: 00 mandag til fredag eller besøge www.hillsboroughcounty.org/solidwaste.

Kortindgangsdør den nærmeste medborgerhus samling at bekræfte, at de vil acceptere din madras. Hvert center har forskellige protokoller om hvilken form for ikke-curbside varer de vil acceptere. Se ressourcer for at finde kontaktoplysningerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com