Hvordan til at disponere over maling dåser sikkert

January 22

Kassere gamle maling dåser i de regelmæssige trash kan oprette en miljørisiko og skabe problemer for sanitet arbejdstagere hvis dåser brud eller utæthed. Korrekt bortskaffelse bliver lettere, da flere kommuner flytte til at give muligheder for folk der ønsker at kassere eller genanvende gamle maling dåser.

Instruktioner

•Få slippe af enhver ekstra maling i dåser inden bortskaffelse af dem. Smide væk maling sammen med din dåser forårsager økologiske nedbrydning, så genbruge din maling, når det er muligt. Byer store som små har genbrug programmer på plads, som tillader beboerne at aflevere overskydende maling og gammel maling dåser med denne maling, undertiden øremærket til distribution til lokalgrupper eller lavindkomstfamilier. Disse drop-off faciliteter kan også tage din ekstra dåser, hvilket gør det nemt for dig at slippe af med maling, og kan alle på én gang.

•Fyld en papir pose eller engangs container med strøelse, savsmuld, sand eller en tilsvarende absorberende materiale. Gør dette kun hvis du ikke kan finde et lokale genvindingsanlæg, der accepterer maling. Hæld den ekstra maling ind i taske eller spand og lad det tørre helt, før du kaster den sæk eller beholder i papirkurven.

•Tag låget fra malingen kan; låget og Åbn kan i et godt ventileret område. Når du har udøst den ekstra maling til genanvendelse eller smide, lad kan helt tørre, inden bortskaffelse. At sikre området tørring har ordentlig luftstrømmen er vigtigt for din sikkerhed, som malingen dampe kan være farlige.

•Wait mindst 24 timer til at sørge for grundig tørring. Selvom malingen vises tørre efter et par timer, vente mindst en hel dag; maling, der synes tør kan bare være belagt med en semi-tør "hud", der huser stadig våd maling nedenunder. Affaldshåndtering personale vil ikke acceptere dåser der stadig har våde maling rester inde.

•Dispose af tørret malingen kan i din regelmæssig papirkurven.

Tips & advarsler

  • Bære gammelt tøj eller en malers smock til at beskytte dig mod utilsigtet udslip under bortskaffelse proces.
  • Vejledningen ovenfor gælder for vandbaseret maling. Oliebaseret maling ikke kan afsættes i den normale papirkurven. Hver kommune har forskellige procedurer for bortskaffelse af olie-baserede maling; typisk, skal du forsegle kan og tage det til en lokal farligt affald facilitet for korrekt bortskaffelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com