Hvordan til at donere gamle møbler

July 26

Hvordan til at donere gamle møbler

Sure, kan du blive syg af at kigge på den samme gamle avocado-grøn sofa, men det kunne faktisk være en velsignelse for en person, der har bør herfor. Derudover ved at donere din gamle møbler, vil du være i stand til at få en skattelettelse for dit bidrag. Det er en klar vinder; Hvorfor ikke rydde nogle plads og invitere nogle gode karma?

Instruktioner

•Kontroller dine gule sider under "Foreninger," "Health Service" eller "Sociale og menneskelige tjenester til enkeltpersoner og familier" at finde lokale velgørende organisationer, der kan acceptere møbler gaver. Også tjekke under "Sparsommelighed butikker," som disse steder næsten altid acceptere sådanne donationer.

Kortindgangsdør goodwill (800-664-6577) eller Frelsens hær (800-SAL-hær).

•Opkald din lokale high school's drama Institut eller et samfund teater til at se, om de kan bruge dine møbler for sæt.

•Arrange til afhentning af møbler. De fleste velgørenhedsorganisationer vil sende nogen til at afhente dine møbler hvis du donere det, men sørg for at spørge om dette, især hvis levere møblerne selv er ikke en mulighed.

•Få en kvittering, når varerne er plukket af velgørenhed. Når du får modtagelsen, specificere de elementer, du gav til velgørenhed og liste dem med deres reelle markedsværdi. Knytte listen til modtagelse. Se de relaterede eHow, "Figur Fair Market Value for donationer af ejendom til velgørende organisationer."

•Spar din kvittering og liste til skattemæssige formål.

Tips & advarsler

  • Skattemæssigt, skal du følge disse procedurer: Hvis din ejendom ikke er værd mere end $250, holde kvittering med navn af velgørenhed, donation og en beskrivelse af hvad blev doneret, herunder dens værdi; Hvis din donation overstiger $250, men er mindre end $500, få en skriftlig bekræftelse fra den velgørende organisation med angivelse af om det gav dig varer eller ydelser i bytte for varerne doneret, og hvad dagsværdien af donation er; Hvis din donation overstiger $500, holde modtagelse, din udspecificeret liste, en bekræftelse fra velgørenhed som beskrevet ovenfor, og oplysninger om, hvordan og hvornår du har modtaget møblet og omkostningsgrundlag. Alle disse oplysninger kan blive gemt med din skat. Hvis donationen overstiger $500, skal du filen Form 8283.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com