Hvordan til at donere store apparater til en velgørende organisation

April 24

Hvordan til at donere store apparater til en velgørende organisation

Velgørende donationer kommer i alle former og størrelser, herunder store apparater. Hvis du ønsker for at give væk dit gamle køleskab, vaskemaskine, tørretumbler eller andre apparatet til en velgørende organisation, er der mange lokale og nationale organisationer, der vil modtage din donation, så længe det er i god stand. Ved at donere til en velgørende organisation, du kan hjælpe en person, der ikke har råd til et helt nyt apparat--- og du kan endda kvalificere sig til et skattefradrag for din donation.

Instruktioner

•Vælg en velgørende organisation, du vil donere dine apparat. Nogle af de nationale velgørende organisationer, der accepterer appliance donationer omfatter Frelsens hær, St. Vincent de Paul, American Council for blinde og Habitat for Humanity. Alternativt, overskydende adgang er en tjeneste, der forbinder donationer med ønskelister af nærliggende velgørende eller modtagere og tillader jer hen til arrangere afhentning eller drop-off med modtageren.

•Opkald din velgørenhed valg. Spørg om de kan acceptere store apparater og hvis de kan afhente din donation. Husk på at nogle velgørende organisationer ikke vil acceptere stort apparat donationer, såsom køleskabe. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte lokale kirker, krisecentre, skoler og Genbrugsbutikker, der måske har brug for dit apparat, eller prøve den overskydende adgang service.

•Forbered for afhentning eller drop-off på dit apparat. Ren apparatet inde og ude. Arrangere en tid, der fungerer sammen med din tidsplan, eller spørge om du kan forlade vare for afhentning. Sikre, at du har tilstrækkelig personlig ansvarsforsikring på plads, hvis et uheld opstår på din ejendom under afhentning af dit apparat.

•Få en kvittering. Den velgørende organisation bør give dig en donationskvittering i skattemæssig henseende. Overskydende adgang giver en skat modtagelse og tak e-mail med den nonprofit skattefri id-nummer og sender en kopi til både donoren og den nonprofit. Din skat tilberedningsvirksomheden kan diskutere detaljerne på at opnå et skattefradrag for din donation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com