Hvordan til at dræbe Bermuda græs økologisk

February 10

Hvordan til at dræbe Bermuda græs økologisk

For mange er er en fuld af frodige Bermuda græs græsplæne et ideal, som de vil afsætte timer af tid og tusindvis af dollars for at opnå. Til andre er Bermuda græs intet andet end et irritationsmoment og en ukrudtsplante, vokser under navnene devilgrass, wiregrass, dogtooth græs eller couchgrass. Den breder sig ved hjælp af en underjordisk rødder kaldet jordstængler, som opretter skud fra et centralt punkt. Dette gør Bermuda græs meget svært at dræbe, da du kan simpelthen trække op en plante. For at trække Bermuda græs, skal du trække den hele underjordiske system af skud fra enhver én plante. Persistens og de rigtige metoder er effektive til at dræbe og kontrollerende Bermuda græs.

Instruktioner

•Sæt sort landskabspleje plast eller landskabspleje stof over det område, du ønsker at dræbe og vejer det ned med barkflis eller avis, derefter overlade det i sted i mindst seks til otte måneder. Tillader ikke nogen huller og overlapninger sømme eller græsset vil vokse gennem. Bermuda græs behov masser af varme og sol til at vokse, så sulter det af både vil i sidste ende dræbe det og holde det i skak under plasten.

•Till jord i området sup til seks inches dyb for at udrydde jordstængler. Holde området udsat for luft, så det kan tørre ud, derefter fjerne det hele med en rake når det har slået brun og døde. Lad ikke græsset bliver våd i løbet af denne tid, da Bermuda græs elsker masser af vand.

•Hold dine andre græs på omkring 3-4 inches høj at dræbe pletter af Bermuda græs strøet over hele plænen. Denne type vil skravere Bermuda græs og i sidste ende vil dræbe den, men processen vil tage lang tid.

•Applicer koncentreret (10-20 procent) eddike, også kendt som eddikesyre, direkte på Bermuda græs steder, især mens græsset er stadig sovende og brun i foråret. Vælg en af de første varme dage i foråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com