Hvordan til at dræbe bladlus i et drivhus

February 29

Hvordan til at dræbe bladlus i et drivhus

Bladlus sugende bugs, der angribe drivhus planter som ca. 30 forskellige arter, fører til skader lige fra kosmetisk til svær. Typisk måle mindre end 1/8 tomme i længde, er bladlus bløde bugs, der lever af plante vævsvæske. Vise organer i pink, sort, gul-grøn, dyb grøn eller brun, forårsage disse skadedyr efterfølgende problemer, som de foder. Bladlus kan overføre spyt-bårne virus. Derudover udskiller disse skadedyr honningdug, en klæbrig, sukkerholdige stof, der tilskynder til udvikling af sodede skimmel. Den sort svampevækst dækker planten overflader, blokerer nødvendige sollys. Behandling af planter til at dræbe bladlus er afgørende for opretholdelsen af sunde planter.

Instruktioner

•Åbn bladlus rovdyr for biologisk bekæmpelse. Vælg aggressiv bugs gerne grøn lacewings eller mariehøne biller, der jage og dræbe bladlus.

•Åbn bladlus parasitoider til endnu større biologisk bekæmpelse, dog med et behov for mere forberedelse. Indstil drivhus temperaturen på en afstand af 65 til 77 grader Fahrenheit med relativ luftfugtighed på 70 til 85 procent. Vælg en parasitoid bestemt bladlus art i dit drivhus, fordi parasitoider er værts-specifikke. Sted parasitoider indkvartering Aphidius ervi på drivhus planter befængt med Fingerbøl bladlus som en forebyggende eller diagnostisk foranstaltning.

•Applicer en insekticid for yderst alvorlige angreb. Insekticid kontrol er udfordrende at ansætte effektivt, især fordi visse bladlus arter er modstandsdygtige over for forskellige typer af kemikalier. Hverve en licenseret professionel tjenester for nøjagtig identifikation af bladlus og oprettelsen af en passende og effektiv insektbekæmpelsesmidler Kontrolprogram.

Tips & advarsler

  • Opretholde sunde, kraftige planter gennem konsekvent pleje, som svækkede planter er mere modtagelige for bladlus angreb og er mindre i stand til fuld helbredelse.
  • Undgå overdreven befrugtning, som øget kvælstof niveauer fremme opblødning af plantevæv som bladlus er tiltrukket af.
  • Altid bære havearbejde handsker når du håndterer skadedyr eller kemikalier.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com