Hvordan til at dræbe blomstrende agern nødder i Zoysia

January 15

Egetræer er frodig selvstændig sæd, især med hjælp fra egern og jordegern at begrave deres agern. Hvis din zoysia græsplæne er overrendt med eg stiklinger, kan du dræbe dem ud. Men det største problem - egetræ--vil holde producerer mere agern, som vil spire i din plæne. Det er en igangværende kamp for at helt slippe din værftet af agern spirer. Heldigvis er der et par måder at gå om at dræbe de eg frøplanter.

Instruktioner

•Træk ud eg udplantningsplanterne i hånden. Greb kimplanter med både hænder og trække op til at fjerne dem fra jorden, rødder og alle. Dette fungerer bedst, hvis du kun har et par stiklinger til at dræbe.

•Mow over eg udplantningsplanterne når du klippe din plæne. Gør så gentagne gange vil i sidste ende dræbe eg udplantningsplanterne.

•Spray triclopyr herbicid på en klud og tørre det på eg sætteplante blade. Dette herbicid vil dræbe zoysia græs så godt, så sørg for at undgå dryp det på græsset. Vente på eg at dø tilbage.

•Applicer Bredbladet herbicid til eg udplantningsplanterne. Spray herbicid på en varm dag med ingen chance for regn. Dække hele sætteplante med ukrudtsmidlet. Dette herbicid er sikkert at sprøjte på zoysia græs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com