Hvordan til at dræbe brand myrer og termitter med biologisk insektmiddel

March 27

Hvordan til at dræbe brand myrer og termitter med biologisk insektmiddel

Biologiske insekticider er organismer at angribe og dræbe skadedyr, herunder brand myrer og termitter. En biologisk insektmiddel kan være brudt ind i en af tre kategorier--rovdyr såsom fugle, parasitter såsom larver, der lever af insekter og patogener som mikrober eller svamp. En biologisk insektmiddel er en miljøsikker måde at dræbe insekter uden at skade træer eller forgiftning jorden.

Instruktioner

Dyrknings forskellige biologiske insekticider på markedet til at afgøre, hvilke insekticid er mest effektive for dine myrer eller termitter. Ifølge Texas A & M University er det mest effektive middel til biologisk bekæmpelse for brand myrer til at dyrke og fremme naturlig myrer, der konkurrerer med brand myrer. Andre biologiske insekticider såsom Naturalis-L, som indeholder snyltesvampe, viser løfte som et naturligt insektmiddel for brand myrer. For termitter er en god biologisk svampen Bio-Blast, ifølge Alabama Cooperative Extension Service.

•IDENTIFY levested og vifte af termitter og brand myrer.

•Mix den korrekte mængde af kemiske og vand i en spray pesticid applikator. Rør pesticidet applikator tank med en stang. Bio-Blast, bruge en komplet folie pakke af den aktive ingrediens. Kombinere med 1/2 quart til 1/2 liter vand. Naturalis-L kan du kombinere svamp og vand med en hastighed på tre dele svamp pr. 1.000 dele vand. For eksempel, for at gøre 1.003 liter Naturalis-L biologisk bekæmpelse, tilføje tre liter Naturalis-L til 1.000 liter vand.

•Spray en tynd belægning af pesticidrester over insekt levested. For Naturalis-L, spray over jorden hvor myrerne flytter. Bio-Blast, sprøjte væske ind kabysser i træ, der termitter har hugget ud samt mudder tunneller, som de bruger til at rejse.

•Gentag efter behov. Den anbefalede tidsplan for Naturalis-L er at gentage spray hver fem dage i en periode på højst fem programmer. Bio-Blast har ingen begrænsninger på gentagne ansøgninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com