Hvordan til at dræbe Buckhorn Vejbred

August 5

Hvordan til at dræbe Buckhorn Vejbred

Buckhorn Vejbred (Plantago lanceolata) er en fælles bredbladet ukrudt, der spreder sig via rigelige frø. Du kan finde buckhorn Vejbred ukrudt i alle områder af et landskab, herunder græsplæne områder, landskab senge, haver og enge. Buckhorn Vejbred planter kan være svært at dræbe, og få effektive ukrudtsmidler er tilgængelige til at udrydde ukrudt.

Instruktioner

•Træk ud buckhorn Vejbred ukrudt så snart de dukker. Du kan trække dem i hånden eller grave ukrudt op ved hjælp af en skovl, hvis planterne er store. At fjerne individuelle buckhorn Vejbred planter, før de producerer frø kan hjælpe med at holde ukrudt befolkning på bay.

•Applicer postemergent herbicid mulighed for flerårige planter, der indeholder triclopyr eller 2,4-D. Anvend herbicid direkte til buckhorn Vejbred planter i efteråret, følge anvisningerne på etiketten grundigt.

•Applicer preemergent Bredbladet herbicid som isoxaben til plænegræs områder hvor buckhorn Vejbred ukrudt er vokset. Anvende den preemergent herbicid i off sæson når ukrudtet ikke er aktivt voksende til at dræbe den spirende kimplanter og hvilende ukrudt. Preemergents som isoxaben er effektive, når de er anvendt før buckhorn Vejbred frøene spire.

•Mulch omkring prydplanter og senge med landskab stof til kontrol buckhorn Vejbred vækst i disse områder. Dække jorden området omkring landskab planter helt med en sort plastik, polypropylen eller polyester stof. Du kan også bruge økologisk dækningsmateriale, sprede dem i en dybde af 3 til 6 inches at blokere sollyset i at nå jorden.

Tips & advarsler

  • Altid læse og følge instruktionerne på etiketten, når du bruger herbicider eller ukrudt mordere og andre kemiske produkter. Bære beskyttelseshandsker og en ansigtsmaske, mens du er håndtering og anvendelse af herbicider. Gemme sidesten dele af herbicid efter anvisningerne på emballagen, og holde alle haven eller græsplæne kemikalier utilgængeligt for børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com