Hvordan til at dræbe Cutter myrer

August 31

Hvordan til at dræbe Cutter myrer

Blad-cutter myrer er hjemmehørende i Central- og Sydamerika, men det er muligt at se myrer i hele det sydlige USA (især i Texas). Disse insekter afskåret bladene af planter og tage vegetationen tilbage til deres reder. Dette kan helt dræbe en plante og omkostningerne hundredvis, hvis ikke tusindvis af dollars i erstatning. På grund af de eventuelle skader er det yderst vigtigt at dræbe cutter myrer så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Følg cutter myrer tilbage til reden. Det er nemmere at følge blad-cutter myrer end andre former for myrer, som insekterne bærer store bidder af skåret blade.

•Locate ant reden. Dette er, hvor du skal dræbe cutter myrer. At tage ud i ant reden dræber dronningen og et flertal af befolkningen. Arbejdstager myrerne har korte liv spa, n så få ikke tilbage i reden hurtigt dø ud.

•Mix et insektmiddel med vand (normalt halvdelen og halvdelen, men komplet blanding vejledningen varierer og er på objektbeholderen insekticid) i en container, så hæld blandingen over ant reden. Helt mætte område for at sikre, at blandingen opsuger i jorden og alle omkringliggende områder.

•Return til reden efter et par dage. Hvis du stadig kan se bevægelse Gentag processen indtil alle blade-cutter myrer er døde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com