Hvordan til at dræbe Daddy lange ben

February 28

Hvordan til at dræbe Daddy lange ben

Som de udendørs temperaturer begynde at falde i efteråret, kigge edderkopper efter en varmere læ inde i dit hjem. Edderkopper som daddy-long-Ben synes skræmmende at boligejere ved første blik, men de er ikke farligt på nogen måde. Daddy-long-ben har otte ben og en lille, rund krop. De kaldes undertiden mejere. Hvis du ikke kan fordrage tanken om at have daddy-long-ben kører omkring dit hjem, kan du dræbe dem.

Instruktioner

•Tag på et par plastik handsker. Grab en køkkenrulle eller væv. Afhente daddy-long-ben med midten af vævet og klemme indtil edderkoppen dør.

•Drej på din støvsuger og brug slange vedhæftet fil til at suge op daddy-long-ben ind i din vakuum pose. Denne metode fungerer godt og er en god mulighed for personer, der ikke kan klare tanken om squishing en edderkop.

•Kill daddy-long-ben med en kemisk insekticid hvis du har problemer med at fange edderkoppen til at dræbe den. Texas A & M University anbefaler at bruge cyfluthrin, deltamethrin, lambda-cyhalothrin eller bifenthrin for at dræbe enhver edderkopper, der gør deres vej inde i dit hjem. Kemiske insekticider er farligt at bruge omkring mennesker og kæledyr, så Følg alle sikkerhedsforanstaltninger, der er anført på etiketten.

•Caulk alle revner og sprækker omkring ydersiden af dit hjem så at daddy-long-ben ikke kan få. Erstatte enhver rippede skærme og holde alle toiletter og hjørner af hjem rent.

Tips & advarsler

  • Hvis du ser en daddy-long-ben kravler op dit hus eller over dine dæk, sprøjte det med din haveslange.
  • Klæbrige fælder til gnavere kan også være effektiv i at fange edderkopper som daddy-long-ben.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com