Hvordan til at dræbe den grønne frugt Bille

December 24

Hvordan til at dræbe den grønne frugt Bille

Den grønne frugt beetle vokser til omkring en tomme og en halv lang og har et iriserende grøn glans til dets exoskeleton. Ofte forveksles med deres mindre slægtning japansk beetle, grøn frugt biller lever af frugttræer. Disse biller angriber hyppigst voksne eller rådnende frugt som tomater, figner, ferskner og blommer, men de forårsage ikke så meget skade som japanske biller heller ikke gøre deres larver skade planterne. Hvis det bliver dog nødvendigt at kontrollere en befolkning på grøn frugt biller, er der måder at gå om at gøre så.

Instruktioner

•Fjern alle gødning, leaf bunker og græsplæne udklip fra området omkring din frugttræer. Disse kølige, fugtige områder tiltrække voksen grøn frugt biller, når de er klar til at lægge deres æg. Forhindrer voksne biller i lægge æg vil reducere antallet af larver, der vokser i modne biller.

•Drej din kompost bunke ofte, hvis du har en, til at afsløre nogen voksende grubs. Fjern larver, når du finder dem og drukne dem i sæbevand.

•Flood det ramte område i mindst to dage til at dræbe store grub populationer. Efter fyldning, sikre at ordentlig dræning findes så jorden i nærheden af din frugttræer ikke vil forblive fugtigt nok til at tiltrække voksne biller tilbage til området for at lægge flere æg.

•Harvest modne frugt ofte, og fjerne enhver rådnende eller nedfaldne frugter så hurtigt som muligt. Ved at fjerne frugt, så snart den modnes, du vil begrænse den grønne frugt beetle fødekilde, og du vil sikre, at du får mest muligt ud af din høst.

•Build Bille fælder ved at afskære plast sodavandsflasker toppe og invertere dem inde resten af flasken til at danne en tragt. Fylde flasken med et par inches af druesaft og vand, og tilsæt et par stykker af frugt eller frugt peeling. Hænge fælder fra berørte træer at fange voksne biller.

•Applicer Paenibacillus popilliae bakterie, også kaldet mælkeagtig Spore, at jorden omkring din frugttræer. Dette produkt var designet til at dræbe larver af japanske biller, men det kan også være effektivt mod andre larver. Én ansøgning af mælkeagtig Spore kan vare flere år, og det skader ikke planter, dyr eller gavnlige insekter populationer.

Tips & advarsler

  • Fordi grøn frugt biller og japanske biller ligner hinanden, etablere for visse om biller påvirker din frugttræer er grøn frugt biller eller japanske biller. Hvis de japanske biller, skal du starte kontrolmetoder straks at forhindre biller fra at blive etableret i dit område. Når der oprettet, voksen japanske biller fortære blade, blomster og frugter, og larver lever af rødderne af frugttræer og græsser, der påvirker plantens evne til at trække vand fra jorden. Populære metoder til japanske biller omfatter fælder, kommercielle insekticider og anvendelsen af Paenibacillus popilliae bakterie, som er specielt designet til at dræbe japansk Bille larver.
  • Kommercielle insekticider gøre meget for at skade voksen grøn frugt biller, så ikke gider bruge dem. Overdreven anvendelse af disse stoffer vil ikke kun være ineffektiv, men også kan skade andre dyr og gavnlige insekter, der befolker din have.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com