Hvordan til at dræbe fårekyllinger i snavs

September 30

Det fælles felt cricket er en hyppig uønskede gæst i mange hjem. Disse fårekyllinger er sort med nogle brune farve som godt, og typisk vokser mellem 1/4 tommer og 3/4 tommer i længden. Ud over den irriterende kvidrende, kan felt fårekyllinger også spise og ødelægge planter i og omkring dit hjem og haven. De kan også bære parasitter, der kan overføres til dit kæledyr, skal de ske at spise en forurenet cricket. Den bedste måde at forhindre fårekyllinger fra at komme ind i dit hjem og skaber kaos er til behandling af jordbund og områder omkring ydersiden af dit hjem.

Instruktioner

•Spray på ydersiden af dit hjem med en barriere perimeter insektgiftspray. Barriere sprays er lang varighed, og vil dræbe enhver fårekyllinger, der vove sig tæt på dit hjem. Anvende spray bunden af sokler rundt om hele dit hjem.

•Applicer en insekticid græsplæne spray til din værftet. Disse er typisk solgt som en slange vedhæftet fil, og skruer ind i slutningen af en almindelig haveslange. Spray din hele græsplænen med insekticid, meget opmærksomme på områder med tung cricket aktivitet.

•Tag enhver plante vegetation eller snavs på jorden omkring dit hjem. Disse steder tjener som ly for fårekyllinger, og at fjerne dem vil tvinge dem til andre områder.

•Sæt cricket agn i områder af værftet eller jord hvor du har set hyppige cricket aktivitet. Cricket agn er typisk sælges i granulatform, og er dødelig ved indtagelse af cikaderne. Drys nogle af granulerne i jorden, og gør det muligt at forblive natten over. Holde enhver kæledyr væk fra granulerne, når du anvender det på gården.

•Indstil cricket fælder i tunge cricket aktivitetsområder. Cricket fælder tiltrække fårekyllinger med en duft af mad eller sex feromon. Når cricket træder fælden, kan ikke det undslippe. Placer flere fælder i din værftet i områder hvor du har set den mest cricket aktivitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com