Hvordan til at dræbe fluer fra Mulberry træer

November 27

Morbær er relativt skadegørerfrie træer. Mulberry-whitefly er imidlertid en skadedyr, der kan være problematisk for morbær, sammen med andre træer som blomstrende dogwoods og mountain laurbær. Mulberry whiteflies er skadelige for træer og andre planter, fordi de suger saften ud af bladene. De kan være svære at styre, men hvis du indarbejde flere effektive metoder til at dræbe dem, du bør kunne reducere deres befolkning og minimere skaderne på din morbærtræer.

Instruktioner

•Indstil op gul klistret flyve fælder med den gule klistrede side vender indad mod træet. Hænge dem fra grene til den bedste kontrol og udskifte efter behov. Dette vil hjælpe med at fjerne voksen befolkninger og hjælp kontrol den næste generation af fluer.

•Vacuum hvide fluer om morgenen, når de er langsomt bevæger sig. Derefter bortskaffe det vakuum pose i en forseglet plasticpose og fryse natten over før du kaster dem.

•Snip ud og fjerne stærkt angrebne blade med fluer i deres nymfe og puppe faser. Kig på undersiden af bladene, hvor de normalt er placeret. Smider bladene i en plasticpose, forsegle og fryse før udsmid.

•Spray mulberry træet med en insekticid sæbe olie eller olie. Spray rigeligt på bladene på begge sider, til at dræbe whitefly nymfer.

Tips & advarsler

  • Ifølge University of California, undgå at bruge kemiske pesticider der kan også dræbe whitefly's naturlige fjender og hvorfra whiteflies kan opbygge en modstand.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com