Hvordan til at dræbe gift eg planter

October 2

Gift eg kan findes vokser som en vin eller en busk, i gårdspladser, bjergskråninger, enge eller langs veje. De grønne planter producerer en giftig olie, der kan overføres til enhver del af en persons krop, tøj eller værktøjer. Kontakt med planter kan modregne en allergisk reaktion, der forårsager en kløende udslæt og vabler inden for en til seks dage efter eksponering for olien. Den bedste metode til at dræbe gift eg er at ødelægge anlægget og rødder helt.

Instruktioner

Hvordan til at dræbe gift eg planter

•Undersøg planter omhyggeligt for at afgøre, om de er gift eg. Buske kan nå en til seks fod i højden. Gift eg kan også vokse i vin form. Bladene er sammensat af tre til ni Småbladene vokser i en vekslende mønsteret på stammen af planten. Pjecerne er én til fire inches i længden, skinnende eller mat udseende, og har tandede kanter.

•Det er vigtigt at klæde sig passende når du fjerner gift eg planter. Bære lange bukser, en Langærmet trøje og handsker. Enhver direkte kontakt med blade, stængler eller rødder kan overføre olie fra planter til din hud eller tøj. Dette omfatter de handsker, som du iført. Passe på ikke for at røre dit ansigt eller andre udsatte områder.

•Forbered området for anlægget fjernelse af iblødsætning jorden hvor poison oak planter vokser med en slange. Dette hjælper til at løsne jorden omkring rødderne til lette fjernelse.

•Tag gift eg planter, inklusive rodsystemer, med aide af en skovl. Grave ned dybt med skovl til at få alle rødderne. Det er muligt for nye planter til at udvikle og spire fra små portioner af rødder efterladt i jorden.

•Dispose af gift eg planter ved at grave et hul og begrave alle plantemateriale, eller du kan placere planter i en affaldssæk for rådighed på deponeringsanlæg. En anden mulighed for bortskaffelse omfatter hober sig døde planter i en uforstyrret del af en gård. Dog, om planterne er grønne og i live eller tørret, kan olien stadig forårsage en allergisk reaktion. Brændende gift eg skaber en sundhedsfare og ikke bør forsøges.

•Rengør alle værktøjer, beklædning, handsker eller noget, der kom i kontakt med gift eg planter. Bruge sæbevand til at rengøre skovle. Hvidvaske alt tøj, sko og handsker, der blev båret under plante fjernelse i en separat vaskeri load.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com