Hvordan til at dræbe græsplæne larver

July 23

Larver er den unge form for mange biller. De er C-formet med brunt hoved og hvid organer. Fordi de bor i jorden og spiser rødderne af græsset, er de skadelige græsplæner og haver. Hvis du har en grub problem, er der en række ting at huske når behandling af din græsplæne, såsom tid af året og typen af pesticider til at bruge.

Instruktioner

•Wait indtil sensommeren eller tidligt falde før du starter behandling for larver. Larver er tættere på overfladen i disse tider, og vil være fodring oftere.

•Decide på et pesticid til at bruger. Den bedste pesticider for en allerede angrebne græsplæne vil være designet til at dræbe både af larver og deres æg. Denne information bliver enten annonceret, med pesticidet eller i vejledningen for at anvende den. Også overveje toksiciteten af pesticidet. Hvis du har en have eller frugtbærende træer, som du høste, vælge en ikke-giftige pesticider.

•Sæt din valgte pesticider i en kemiske sprøjte.

•Brug sprøjten til at sprøjte pesticidet over græsplænen. Mens sprøjtning, gøre selv fuld fejer frem og tilbage med spray som du gå op og ned din plæne. Så længe du dække hele området, de fleste pesticider vil arbejde af netop igangværende engang over.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en stor græsplæne, ikke tror du du kan dække dig selv, leje en professionel plæne omhu service at behandle din græsplæne for dig.
  • Hvis du ikke vil bruge kemiske pesticider, er en alternativ behandling for plænen larver mælkeagtig sporer. Disse er de sporer, som du bliver nødt til at sprede over græsplænen ved hjælp af en roterende sprederen. Husk på, at denne metode ikke er effektive mod alle typer af larver.
  • Hvis du har frugtbærende planter eller træer i din græsplæne, at du spiser fra, vente et par måneder før du spiser fra dem, hvis du bruger et giftigt pesticid. Individuelle pesticider vil have instruktioner om, hvorvidt de kan bruges med frugtbærende træer eller planter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com