Hvordan til at dræbe Grub orme i havejord

June 11

Hvordan til at dræbe Grub orme i havejord

Næsten hver Gartner har fundet hvide larver infesting havejord og plænen omkring det. Disse hvide larver er umodne japanske biller. Voksen japanske biller lægger deres æg i jorden i løbet af sommeren og larver klækkes fra æggene. Larver begynde fodring på rodsystem af næsten enhver plante, de kan finde, herunder græs i din værftet eller rødderne af blomster og grøntsager i din have. Selvom det er svært at helt udrydde alle larver i din have, kan du gøre livet meget sværere for dem.

Instruktioner

•Attract robins til din have og gård. Robins er sangfugle, der lever hovedsageligt af regnorme og grub orme. Da de ikke spiser frø, vil de fleste traditionelle fugl foder ikke lokke robins til dig. Laver en blanding af peanut smør og talg, og placere den uden for i eller omkring din fugl feeder. Robins vil også spise stykker brød, hamburger kød, kirsebær, jordbær og ost.

•Undgå drab modermærker. Muldvarpe kan skade din have og gård, men de elsker også at spise grub-orme. Hvis du ser muldvarp tunneler omkring din have, men du ikke har bemærket mange skader fra dem, lad dem blive. Modermærker vil normalt spiser deres fylde af larver i ét område, og flyt derefter et andet sted.

•Fjern alle rådnende planterester på jorden i din have. Meget unge grub orme vil spise rådnende plantemateriale og plante rødder. At have mindre mad muligheder for dem vil sænke chancer de invaderer din have.

•Applicer nematoder til den havejord. Nematoder er små parasitaere orme, der vil opsøge larver, fødte deres måde inde i deres organer og dræbe dem. Køb nematoder på haven butikker. Bland dem med vand og spray dem på jorden.

•Sprinkle mælkeagtig Spore pulver i den havejord. Mælket Spore pulver indeholder en bakterie, der vil dræbe larver, men er ikke skadelige for mennesker, dyr eller planter. Det bedste tidspunkt at bruge mælkeagtig Spore pulver er August, når larver er tilbøjelige til at være tættest på overfladen. En anden fordel ved mælkeagtig Spore er at det kan dræbe og frastøde grub orme i flere år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com