Hvordan til at dræbe hornede biller

December 30

Hvordan til at dræbe hornede biller

Hornede biller, eller mere præcist, longhorned biller, er store, kugle-formet, skinnende og sort med hvide pletter. Disse biller betragtes et skadedyr, fordi de bar i hårdttræ træer forårsager skader og død. De er også kendt bærere af dødbringende hollandsk elm sygdommen. Biller er ikke hjemmehørende i USA, og det menes de nåede Amerika via tømmer leverancer fra Kina.

Instruktioner

•IDENTIFY hårdttræ træer der er inficeret med den longhorned Bille. Populære træer målrettet af insektet omfatter hestekastanjer, elms og piletræer. Beetle er let kan identificeres; Det har en kropslængde på ca 1 inch og meget lange antenner.

•Squash alle gratis spænder longhorned biller du finde. Alternativt kan du drukne dem i sæbevand. Hvis der er utallige biller på træet eller du finde huller i træet lavet af beetle, brug en støvsuger til at suge dem ud.

•Spray en inficeret træ med en fumigeringsmidler til støtte i drab Bille larver. Når du køber fumigeringsmidler fra en isenkræmmer, sikre, at produktet indeholder paradichlorobenzene og ethylen dichloride. Andre fumigeringsmidler uden disse to ingredienser er ineffektive udrydde larverne.

Kil muligheden for biller breder sig til andre træer ved at fjerne og korrekt bortskaffelse af inficerede træer. Ethvert træ, der har haft longhorned biller fundet på det bør betragtes som en inficeret træ. Bruge en motorsav til at skære træet ned og fjerne så meget af stumpen som muligt. Sikre, at du bruger de korrekte sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du er i tvivl om hvordan man fældede træer, hyre en professionel træ kirurg.

•Grind ned af skåret træ i en flishugger. Denne maskine, som kan lejes, skærer træet i meget små stykker, så det kan brændes. Lad ikke nogen træ, som det kan stadig harbor uønskede biller eller larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com