Hvordan til at dræbe insekter, der dræber Cantaloupe

July 19

Hvordan til at dræbe insekter, der dræber Cantaloupe

En af de mest ventede frynsegoder af sommeren spiser meloner, og lidt matcher den forfriskende oplevelse af bide i en rig, saftige hjemmeavlede cantaloupe på en varm dag. Desværre, insekter som agurk biller og melon bladlus, som foder på cantaloupe løv, kan bringe planer af sommerskovture med frisk melon salater pludselig stå. Udrydde eller afskrække bugs før de angribe og dræbe en spirende cantaloupe afgrøde.

Instruktioner

•Træffe nyttige insekter til haven, såsom mariehøns, nematoder og lacewings, der lever af skadedyr insekter og larver. Haven leverandører sælger disse gavnlige rovdyr. Placer en mariehøne hus i haven for at levere en placering for ladybug husly og reproduktion.

•Line jorden rundt cantaloupe planter med reflekterende barkflis. Den metalliske glitre vil afvise mange insekter, mens den også reflekterer mere lys på planter, forhindrer ukrudt vækst omkring baserne af planter og stigende jord væskeophobning. Holde den reflekterende muld fra blæser væk ved at placere flere sten på toppen.

•Opret en øko-venlig insektbekæmpelsesmidler spray. Kombiner 1 kop af neem olie, 1 tbsp. cayenne peber og 1 tbsp. ren sæbe (uden kemiske tilsætningsstoffer) i en krukke. Læg låg på krukken og ryst godt for at kombinere ingredienserne. Fyld en sprayflaske med vand plus 1 1/2 tbsp. insekticid sæbe. Spray cantaloupe løv rigeligt med spray en gang om ugen, at sikre, at de undersider samt toppe af bladene er belagt.

•Maintain optimale jord sundhed ved at blande i kompost før hver plantning under tilling. Sund jord fører til planter med stærkere immuniteter til sygdomme og skadedyr. Ikke kingsize, da klamme jord kan også føre til sygdomme og skadedyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com