Hvordan til at dræbe insekter i jord

November 3

Hvordan til at dræbe insekter i jord

Næsten enhver gartner vil fortælle dig at en af de største problemer beskæftiger sig med insekter. Mens nogle insekter som bier, er til gavn for planternes vækst, mange insekter skader eller dræber planter ved at angribe bladene eller rødder. Insekticider er en effektiv måde at eliminere en insekt problemet, men de kan være meget giftigt for mennesker, dyr og miljøet. En mere miljøvenlig måde at fjerne insekter er ved hjælp af nematoder. Disse er mikroskopiske orme der specifikt mål og angreb insekter, gør ingen skade på planterne eller de samlede miljø.

Instruktioner

•Purchase nematoder, der er målrettet mod insekter, ikke de nematoder, der er målrettet planter. Du kan købe dem online, eller på plænen og haven butikker.

•Forbered nematoder til udsætning i din jord. Du kan anvende dem ved at sprøjte dem i en vand-baseret løsning. Følg instruktionerne for nematoder du købt med hensyn til mængden du skal bruge til det område, du behandler, men dette spænder normalt fra 2 til 6 gallon af spray for hver 1,000 fødder af jord. Når du blander løsningen, ikke agitere det for hårdt, som du kan dræbe nematoderne.

•Spray jord med ødelægge mix, anvender det til den sats, der er anført af pakkeforskrifter. Ved sprøjtning efter solen går ned, da sollys dræber nematoderne. En gang i sted, Nematoderne opsøge insekter i jorden, at indtaste deres organer og dræbe dem, derefter fest på resterne og reproducere. Afkom derefter forlade insekt krop og vende tilbage til jorden på jagt efter flere insekter.

Tips & advarsler

  • Der er andre skridt du kan tage for at forhindre insekter i infesting din jord:
  • * Karantæne nye planter for omkring en måned før plantning dem i din have. Se efter tegn på sygdom eller insekt angreb.
  • * Straks fjerne døde planter og planter du tror kunne være inficeret.
  • * Sikre planterne er korrekt fodres og vandes for at gøre dem stærkere. Stærkere planter er mere resistente over for insekter og sygdom.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com